Tribuna
Spectacolul ”Lemons”, în regia Iuliei Grigoriu, în weekend, la "Gong”
Liuba STARII
3292 vizualizari
Spectacolul ”Lemons”, în regia Iuliei Grigoriu, în weekend, la
Vanner Collective şi Teatrul ”Gong” prezintă sâmbătă, 12 octombrie şi duminică, 13 octombrie, de la ora 20, spectacolul ”Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons”, de Sam Steiner, în regia Iuliei Grigoriu. Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul Platformei de Dialog prin Cultură cu o propunere captivantă despre societăţi închise, absurde, în care controlul este absolut şi reguli nefireşti guvernează populaţii supuse în faţa fricii. ”Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” e un spectacol care vorbeşte despre intimitate şi modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Ameninţaţi de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette (Denisa Nicolae) şi Oliver (Liviu Romanescu) încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii ”Şşşt ”cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Spectacolul are o durată de o oră şi 30 de minute şi nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani. Acest turneu este prezentat cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

”Un spectacol despre lupta oamenilor cu invadarea spaţiului cel mai intim, despre revoltă şi resemnare. Deja controlaţi şi monitorizaţi prin gadgeturi, acte de identitate cu cod, reţele sociale, cât de departe suntem de limitarea dreptului de expresie prin cuvânt? La finalul zilei, câtă importanţă dăm cuvintelor? Căci, fără limbaj, cine suntem?”, spun organizatorii.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA