Tribuna
Astra film
Sibiu Book Festival, de joi până duminică, în Piaţa Mică
Dumitru CHISELIŢĂ
2521 vizualizari
Sibiu Book Festival, de joi până duminică, în Piaţa Mică

Unul din evenimentele conexe Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este Sibiu Book Festival, „un regal pentru pasionaţii de cărţi şi de lectură”, ce are loc în primul weekend al festivalului.

Piaţa Mică s-a transformat în “Strada cu Cărţi” (şi cu muzică şi cu filme...) iar de joi 13 iunie, până duminică, 16 iunie, pasionaţii de lectură, carte tipărită, muzică românească sau universală de genuri diverse vor intra în contact cu editurile din România participante la eveniment.

„Evenimentul le propune vizitatorilor patru zile petrecute în compania cărţilor, lecturii şi a celor mai importante edituri din România care au pregătit reduceri de preţ pentru cele peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piaţa Mică. Iubitorii cărţilor vor putea alege din cele mai noi apariţii editoriale dar şi din titluri clasice din toate domeniile (albume, ediţii de colecţie, dicţionare, cărţi de ficţiune, educaţionale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărţi pentru copii, etc.)”, spun organizatorii.
La ediţia din acest an sunt prezente standurile Byton, Meteor Press, Usborne, Eli's Books & More, Nemira, Polirom, Prestige, Cartidesuflet.ro, Lumea Copiilor, Europe Direct Sibiu, Erasmus+, Citim cu Drag, Educational Center, Nomina, Astr-Macmillian – MM Publications şi Humanitas.

Sibiu Book Festival- Strada cu Cărţi este un proiect cultural organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu şi este un eveniment asociat Festivalului Internaţional de Teatru.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia