Tribuna
ShoeBox aduce Crăciunul în casele copiilor nevoiaşi
ShoeBox aduce Crăciunul în casele copiilor nevoiaşi
În perioada 2-18 decembrie, sibienii au posibilitatea să aducă mai multe zâmbete pe feţele copiilor nevoiaşi. Între orele 16 şi 20, căsuţa Asociaţiei "We Help" va primi cadouri din cutii de pantofi, ce vor fi trimise familiilor cu venituri modeste.

"ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim. ShoeBox nu este Moş Crăciun, reni şi alte fiinţe magice, ci este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune. Practic, punem în cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizaţi şi ne asigurăm că ajung la ei. Perioada de colectare a cutiilor este 2-18 decembrie. Apoi vom intra în perioada de distribuire.Începând cu anul 2015 primim în cadrul proiectului ShoeBox - Cadoul din Cutia de Pantofi. Fără excepţii.Copiii au între 2 şi 18 ani, fete şi băieţi, deci plănuiţi să puneţi în cutii lucruri care să li se potrivească vârstei. Vă rugăm să nu puneţi alimente perisabile (ex. portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex. compot de casă în borcan de sticlă).Nu lipiţi capacele pe cutii, le vom lipi la momentul în care veniţi cu ele, când vom lipi şi etichetele speciale cu vârsta şi sexul copilului pentru care aţi pregătit cutia/cutiile", spun organizatorii.

comentarii
1 comentarii

Oferta extra. Lucru la calculator. Eficient. Valabil in toate judetele. Start imediat. De ce sa mai amani? O sansa pe care nu o vei mai intalni. Avem planuri mari. E totul testat deja. Schimbarea depinde numai de tine. Obtine si tu acum succesul. Te-ai saturat de stres? O cariera pentru foarte multi ani. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa: roxanadeac.dr@gmail.com
Bot-Deac Roxana Gabriela
30.11.2019 16:41
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia