Tribuna
Secretele preparării produselor din lapte de oaie, desluşite la Muzeul ASTRA
Liuba STARII
1560 vizualizari
Secretele preparării produselor din lapte de oaie, desluşite la Muzeul ASTRA
Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului organizează duminică, 8 septembrie, între orele 11 şi 17, un atelier gastronomic în care vor fi preparate caş, unt, jintiţă şi cocoloş.

 

”Preparatele vor fi pregătite de către un cioban după procedeele folosite sus la stână, în compania doinelor unui fluieraş care vor răsuna în văzduhul muzeului. Vă aşteptăm să descoperiţi metodele de pregătire a produselor din lapte de oaie şi să le degustaţi", spun reprezentanţii Muzeului ASTRA.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia