logo
Proiectul de buget al judeţului Sibiu, în consultare publică până în 9 martie
Sorana MAIER
1249 vizualizari
Proiectul de buget al judeţului Sibiu, în consultare publică până în 9 martie

Locuitorii judeţului Sibiu care vor să afle cum sunt cheltuite fondurile aflate la dispoziţia Consiliului Judeţean Sibiu în anul 2017 pot consulta proiectul de buget afişat pe site-ul instituţiei, la rubrica Transparenţă decizională: http://www.cjsibiu.ro/transparenta-decizionala/proiect-buget-in-lucru/

Proiectul de buget va fi supus spre aprobare Consiliului Judeţean Sibiu în şedinţa extraordinară programată pentru joi, 9 martie.
În următoarele zile, persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privitoare la proiectul de buget.

Consiliul Județean Sibui va avea anul acesta un buget de 323,5 milioane lei, din care  272,6 milioane lei sunt cheltuieli de funcţionare, iar 50,9 milioane lei cheltuieli de dezvoltare.

Creșterile salariale stabilite recent de Guvern înseamnă 30 milioane lei din bugetul care în mod normal ar fi fost alocat investiţiilor.

Consiliul Judeţean Sibiu a alocat 900.000 lei pentru proiectul tehnic şi actualizarea studiilor necesare noului spital de urgenţă, la Capitolul Sănătate, sunt alocate 21,5 milioane lei, aproape dublu faţă de bugetul executat anul trecut la acest capitol.

Aeroportului Internaţional Sibiu i s-au alocat 3,535 milioane lei.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia