Tribuna
Astra film
Poşta Sibiu dă vina pe scăderea natalităţii pentru lipsa funcţionarilor de la oficii
Poşta Sibiu dă vina pe scăderea natalităţii pentru lipsa funcţionarilor de la oficii

Exact la o săptămână după ce am publicat că Oficiul Poştal 7, de pe str. Plugarilor, a fost închis şi că atribuţiunile lui au fost preluate de OP 6 Cedonia, Oficiul Judeţean de Poştă Sibiu ne trimite un comunicat prin care ne precizează că, într-adevăr, "Ghişeul 2 al Oficiului Poştal 6 (SIC!) Sibiu are suspendată activitatea, în acest moment, din lipsă de personal". La fel se confirmă că cei doi angajaţi ai ghişeului au demisionat, dar că activitatea a fost preluată de OP 6 Cedonia, "până la ocuparea posturilor vacante, care au fost scoase la concurs".

În continuare, reprezentanţii Poştei Sibiu dau vina pentru lipsa personalului pe deficitul naţional de forţă de muncă, cauzat de... "scăderea ratei natalităţii şi îmbătrânirea populaţiei" sau "migrarea forţei de muncă" şi ne asigură că Poşta Română va căuta soluţii "pentru atragerea forţei de muncă şi ocuparea acestor posturi vacante". Poate va găsi soluţii şi pentru evitarea demisiilor din sistem...

comentarii
1 comentarii

Ce se întâmpla cu posta in Sibiu este extrem de grav. Se poate simplu sesiza sau măcar cerceta ( google ) rolul serviciilor poștale in apariția și închegarea statelor moderne. Dispariția treptata și mascata a unui serviciu Postal național este semn de disoluție a Autorității acelui stat .
Surprinzător este ca la nivel de director, director adjUNct , șefi de servicii, secretare etc, nu se sesizează inpmpactul scăderii natalității ! Ce Rușine ! Ne iau si de prosti!
Ceva demisii la nivel înalt ? Nimic ? Acolo toate bune ?
Rem
22.05.2019 00:33
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia