logo
Poftiţi în "Lumea Copiilor”!
Dan FRÂNCU
1442 vizualizari
Poftiţi în
Vineri, sâmbătă şi duminică, copiii de toate vârstele din Avrig şi localităţile învecinate sunt aşteptaţi în Piaţa "Gheorghe Lazăr” din centrul oraşului Avrig, pentru a se bucura împreună de ultimele zile din Vacanţa Mare, prin participarea la activităţile ce se vor desfăşura în cadrul celei de-a V-a ediţii a festivalului "Lumea Copiilor”.

În fiecare zi, între orele 16 şi 20, cei mici vor pune stăpânire pe centrul Avrigului şi se vor distra aşa cum ştiu ei mai bine. Programul pregătit de organizatori cuprinde muzică şi dans, jocuri şi concursuri cu premii, teatru, minidiscotecă în aer liber, demonstraţii şi diverse aplicaţii asigurate de pompierii salvatori şi jandarmi, ateliere de creaţie, diverse activităţi cu personaje cunoscute din desenele animate, surprize oferite de grupuri de copii din localităţile învecinate etc. Nu vor lipsi nici jocurile şi instalaţiile de divertisment, ziua de duminică fiind rezervată exclusiv activităţilor în miniparcul de distracţii, pregătit special pentru acest eveniment. De asemenea, o atenţie deosebită va fi acordată şi asfaltului din zona de desfăşurare a festivalului, copiii participanţi fiind provocaţi să povestească, prin desen, cele mai frumoase aventuri ale lor din această vacanţă.
Festivalul „Lumea Copiilor”, un eveniment pentru copiii de toate vârstele, este organizat de Primăria şi Consiliul Local Avrig, Biblioteca Orăşenească Avrig şi Asociaţia „Prietenii Avrigului”.
Pentru buna desfăşurare a festivalului, legislativul local avrigean a aprobat instituirea unei restricţii temporare de circulaţie pentru autovehicule în Avrig, pe strada Samuel Brukenthal (tronsonul cuprins între intersecţiile cu străzile Gheorghe Lazăr şi Alexandru Vlahuţă), măsură ce va fi aplicată în zilele de 8, 9 şi 10 septembrie, între orele 16 şi 20.
Festivalul „Lumea Copiilor” este cuprins în calendarul anual de activităţi cultural – artistice şi sportive al oraşului Avrig.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia