logo
Podul Minciunilor a revenit la „original” - fără lacăte
Podul Minciunilor a revenit la „original” - fără lacăte

Acum ceva timp, semnalam faptul că lacătele acelea de amor, puse doar ca să fie puse, de pe Podul Minciunilor iar au invadat acest obiectiv şi turistic, şi istoric, făcându-l să arate ca un stand de la un magazin Ferometal. Şi am sperat că poate poate cineva îşi va face pomană să ne scape de cocălăreala aia amoroasă Made in China agăţată de Podul Minciunilor. De data asta, nu am sperat degeaba, că, iată, cineva a luat măsuri „specifice” iar Templul selfiştilor, pardon, Podul Minciunilor a revenit la forma sa originală. Mulţumim frumos!
Acum urmează partea a doua a poveştii: oare cât timp va sta aşa? Oricum, noi vom fi pe fază. (D.C.) 

comentarii
3 comentarii

Peste tot prin Europa sunt poduri pline de lacăte puse de tinerii amorezi, dar noi ne dăm mai catolici decât Papa. Felicitari ptr articol. Chiar era ceva de care trebuia să fiu informat.
Anducu
05.02.2018 07:14
Anducu: Podul Minciunilor este un obiectiv de patrimoniu- clasat, daca stii ce inseamna. Or mai fibprin Europa locuri in care amorezii isi " leaga" iubirea de lacate, dar nu sunt obiecte de patrimoniu, de aceea sunt lasate lacatele. Podul este din fonta, care e casanta, deci este supus degradarii.
Cetatean
05.02.2018 07:33
la cat de usor se indragostesc tinetii din ziua de azi ajung sa puna lacate si pe podul lui Apolodor.. dar chiar..
oare cand se despart se duc si il dau jos ?.... sau il pun si pe urmatorul langa?.. si fac asa un inventar al " trofeelor. :)))))
cititor
05.02.2018 10:31
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia