logo
O firmã din Poiana Sibiului, amendatã cu 20.000 de lei pentru expediere de lemn fãrã acte
Laura BUCIU
1275 vizualizari
O firmã din Poiana Sibiului, amendatã cu 20.000 de lei pentru expediere de lemn fãrã acte

 

O firmã din Poiana Sibiului a fost amendatã cu 20.000 de lei pentru expedierea de material lemnos fãrã documentele legale de pro­veniențã și nerespectarea proce­durilor de lucru în aplicația  de profil, conform Legii 171/2010.

Miercuri, polițiștii Biroului Delicte Silvice din cadrul IPJ Sibiu, împreunã cu reprezentanții Gãrzii Forestiere Brașov au organizat o acțiune privind deținerea, prelu­crarea și comercia­lizarea materia­lului lemnos de cãtre persoanele fizice și juridice, pe raza localitãților Sãliște, Tilișca și Poiana Sibiului. Astfel, potrivit Poliției Sibiu, au fost constatate nereguli în activitatea unei societãți de pe raza localitãții Poiana Sibiului, sancțio­natã con­tra­vențional cu amendã în valoare de 20.000 de lei.

De asemenea, s-a dispus sus­pendarea acordului de utilizare a documentelor cu regim special pen­tru o perioadã de un an și a fost confiscatã cantitatea de 12 metri cubi de material lemnos, predatã Ocolului Silvic Poiana Sibiului.

În cadrul aceleiași acțiuni, pe raza localitãții Rod, o localnicã în vârstã de 49 de ani nu a putut justifica proveniența a  21 de metri cubi de material lemnos, motiv pentru care a fost sancționatã con­travențional cu amendã în valoare de 6.000 de lei conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Jina pentru valorificare. comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia