logo
Nervi (inutili) în cartierul Ştrand
Nervi (inutili) în cartierul Ştrand

În urmă cu 5 ani, D.P.C.-ul moderniza o serie de alei din cartierul Ştrand, între care şi cea de pe str. Prof. dr. Ioan Moga. Arhitectul Ene de la S.C. Proiect S.A. preciza expres în documentaţia PUZ-ului că accesul în viitorul ansamblu de locuinţe se va realiza doar prin stradele de tip alei cu sens unic, lucru ignorat de atunci şi până acum, astfel că frecvent aici se produc accidente, tamponări şi diverse altercaţii.
Dl. Ioan-Ovidiu Hulea, care domiciliază pe str. Prof. dr. Ioan Moga, ne-a sesizat că pe o alveolă a străzii, în dreptul casei dumnealui, a plantat două tuya care, dezvoltându-se frumos (vezi foto), creează o ambianţă plăcută. Dar ce să vezi? Un vecin, grăbit şi neatent, a ieşit cu maşina din garaj, fără să se asigure, fiind izbit violent de un alt automobilist grăbit şi vitezoman. Păgubitului, zice dl. Hulea, i s-a pus pata pe arbuştii mei pe care-i vrea neapărat tăiaţi urgent. Culmea este că sesizarea acestuia la Primăria Sibiu a avut o suspect de rapidă trecere, dl. Hulea fiind anunţat, în scris, prin adresa nr. 30572/13.04.2017, că operaţiunea de tăiere a arborilor s-a aprobat, ea urmând să se efectueze de Serviciul Public Administrare Parcuri şi Zone Verzi.
Ce uşor este să distrugi nişte arbuşti crescuţi de 8 ani de oameni cu suflet şi dragoste de frumos, în loc ca voi, oamenii administraţiei locale, să veniţi la faţa locului şi să rezolvaţi, cu calm şi înţelepciune, nişte conflicte care aruncă atâţia oameni în braţele deznădejdii?!
Sorin CRIVĂŢcomentarii
1 comentarii

cel care a plantat copaceii stia ca exista o distanta minima (reglementata legal) fata de cladiri?
marius
02.05.2017 18:48
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia