Tribuna
Astra film
Muzeul Brukenthal lansează Ciocolata Baroc
Muzeul Brukenthal lansează Ciocolata Baroc

Vineri, 31 mai, de la ora 13, în grădina Palatului Brukenthal, se va lansa unui nou produs din gama de produse personalizate ce pot fi achiziţionate în magazinele muzeului, intitulat "Ciocolata Baroc". 

"...Alături de alte produse Brukenthal din ciocolată, vă prezentăm un cadou sau un suvenir preţios, cu ambalaj inspirat de estetica baroc, realizat în parteneriat cu o societate comercială sibiană. Evenimentul înscrie Muzeul Naţional Brukenthal în tendinţele promovării producătorilor locali şi în specificul manifestărilor Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, 2019", spun organizatorii.

După cucerirea aztecilor de către spanioli, ciocolata lichidă a fost importată în Europa şi, la 1602, şi-a deschis drumul din Spania spre Austria, pentru a se răspândi pe întreg continentul. În sec. XVIII, au fost inventate noi tehnici pentru îmbunătăţirea procesului de măcinare a boabelor de cacao, ciocolata fiind preparată cu lapte şi zahăr. Prima formă solidă de ciocolată a fost produsă în 1847, în Anglia, de Fry's.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia