Tribuna
Lumea magică a teatrului de păpuşi, descoperită la ”Gong”
Liuba STARII
3479 vizualizari
Lumea magică a teatrului de păpuşi, descoperită la ”Gong”
Teatrul pentru Copii şi Tineret ”Gong” organizează în perioada 15 noiembrie-13 decembrie, atelierul ”Lumea magică a teatrului de păpuşi”. Evenimentul se va desfăşura în fiecare vineri, între orele 18 şi 19.30.

Acest atelier este o incursiune în lumea magică a păpuşilor şi a teatrului de păpuşi. Copiii vor fi iniţiaţi în arta mânuirii păpuşilor şi vor ajunge să se transforme chiar ei în mici păpuşari şi să cunoască munca din spatele scenei. Păpuşile cu care copiii vor exersa sunt de mai multe tipuri, precum: marionete, păpuşi wayang, bibabo sau chiar muppets, păpuşi care au fost folosite de-a lungul timpului în cadrul spectacolelor organizate de către Teatrul „Gong”.  În decursul celor patru săptămâni de desfăşurare a atelierului, pe lângă mânuirea păpuşilor copiii vor mai lucra la numere de animaţie dansante şi poveşti, urmând să prezinte un mic spectacol în cea de-a cincea săptămână.
”Prin joacă, copiilor li se dezvoltă percepţia, inteligenţa şi tendinţa de a-şi exprima instinctele. Copiii devin actori imitând realitatea, devin regizori urmărind acţiunile celorlalţi. Toate acestea contribuie la stimularea fanteziei copiilor, care, alături de cunoştinţele dobândite, îi va ajuta ca adulţi, să-şi împlinească visele, idealurile şi proiectele, indiferent de domeniul de activitate. Vă aşteptăm cu mare drag să faceţi parte din lumea noastră magică a teatrului de păpuşi”, spun organizatorii.
Preţul biletelor este 60 de lei.Biletele se achiziţionează exclusiv de la sediul Agenţiei de Bilete a Teatrului „Gong”.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA