logo
La noi se poate. La voi când?
Dumitru CHISELIŢĂ
1213 vizualizari
La noi se poate. La voi când?

Două aspecte, cam aceeaşi zonă. Pe la bloc şi pe la multe locuinţe particulare (nu toate, ce e drept) oamenii şi-au amintit de iernile vechi, când nu existau nici coduri, nici ştirişti panicaţi care să-i dea cu „urgia” şi cu Siberia pe plaiuri mioritice şi au ieşit, aşa cum se cuvine, la niţel „sport” cu lopata, că face bine şi la sănătate, şi la traficul pietonal. Că doar nu va sta toată lumea în casă să îi înjure online pe Dragnea şi pe Gabriela Firea, cum că din cauza lor e iarnă şi ninge. Zicem şi noi că „aşa da” şi că la noi, la bloc, se poate.

Comparativ, vă oferim şi o mostră de... nimic. În zona Sălii „Transilvania”, trotuarul aşteaptă cuminte, cu zăpadă cu tot, probabil luna mai... Veţi spune că ninge şi că degeaba, „dai” zăpada tot se (de)pune. Dar nu a nins zilele trecute, şi neaua a rămas tot nea, neatinsă de vreo lopată... Păi dacă la noi se poate, la voi de ce nu?   
comentarii
2 comentarii

Nea Mitica, matale ai iesit cu lopata pe Aleea Taberei?
gigi contra
12.01.2017 16:59
5.15.106.113
pai cum sa-l scoti pe domnul ,, alegator", VOTANT" la zapada? pai vrei sa nu ma mai ,,stampileze"? La indepartarea zapezii ,de la cel cu barba sura pan la cel cu tata-n gura" ca nu-i o gaura-n-cer. Vad la blocuri cu 10 etaje zapada pe trotuare si nimeni nu pune mana pe lopata.dar sa nu te puna dracu sa parchezi masina unde si-o parcheaza locatarul ,,locul meuuu"!!!!!!
BEN
12.01.2017 22:30
5.15.119.248
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia