logo
Intervenţii ale pompierilor sibieni la temperaturi extreme de –29 grade Celsius
Intervenţii ale pompierilor sibieni la temperaturi extreme de –29 grade Celsius

Echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au avut zeci de intervenţii luni şi marţi dimineaţa, au stins mai multe incendii, în ciuda temperaturilor extreme, de minus 29 de grade Celsius. Luni s-a intervenit pentru stingerea a trei incendii izbucnite la locuinţe, dar şi pentru salvarea a două păsări şi a unui animal, precum şi pentru transportarea apei menajere la un cămin de bătrâni. De asemenea, tot în această perioadă, 28 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte 6 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Ocna Sibiului şi Dumbrăveni.
Cele trei incendii au izbucnit la o baracă din lemn, în localitatea Copşa Mică şi la acoperişurile a două locuinţe din localităţile Boian şi Sălişte. Pentru stingerea incendiilor şi înlăturarea riscului de extindere, pompierii sibieni au intervenit la temperaturi extreme, de -29 grade C, cu ajutorul autospecialelor şi mijloacelor  de intervenţie din dotare.
Tot în această perioadă, pompierii sibieni au intervenit pentru salvarea a două raţe, rămase blocate în apa îngheţată a râului Cibin,  a unui câine rămas blocat într-un grilaj al unui gard, în municipiul Mediaş, dar şi pentru aprovizionarea cu apă menajeră a unui cămin de bătrâni, din localitatea Merghindeal.
Marţi dimineaţa, pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru stingerea altor două incendii, unul în municipiul Sibiu, celălalt la rumeguşul depozitat într-o şură din localitatea Apoldu de Sus.  Pentru stingerea incendiilor s-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Sibiu şi Staţiei de pompieri Miercurea Sibiului-Sălişte.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia