logo
„Hai, să dăm mână cu mână”, la Biserica de pe B-dul Mihai Viteazu
„Hai, să dăm mână cu mână”, la Biserica de pe B-dul Mihai Viteazu

„Hai, să dăm mână cu mână!” este titlul unui nou proiect derulat de Parohia „Mihai Viteazu” I şi Asociaţia Rut începând cu 1 decembrie 2017, în cadrul căruia vor avea loc mai multe activităţi pe parcursul unui an prin care se doreşte stimularea „solidarităţii între români, în toate aspectele vieţii”.
„Motto-ul „Hai, să dăm mână cu mână!” reprezintă un îndemn la asumarea în comuniune a valorilor spirituale şi materiale ale neamului nostru, indiferent de deosebirile de vârstă, instruire, preocupări ori statut social. Vă invităm să fim împreună, vineri, de Ziua Naţională, la Biserica de pe bd. Mihai Viteazu, începând cu ora 11.30”, transmite Asociaţia Rut, pe pagina sa web..

Programul zilei de 1 Decembrie: Slujba „Te Deum”; prezentarea însemnătăţii Zilei Naţionale, de către prof. Tiberiu Costăchescu; program de cântece patriotice şi colinde susţinute de interpreţii de muzică populară Codruţa Rodean şi Ovidiu Homorodean, alături de copiii Centrului de zi „Rut” şi elevii şcolilor din zona apropiată Bisericii. Manifestarea se va încheia cu o Horă a Unirii în curtea bisericii cu participarea copiilor de la Ansamblul „Ardealul” al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia