logo
FITS
Echipa emisiunii ”România, te iubesc!” vine la Sibiu
Liuba STARII
729 vizualizari
Echipa emisiunii ”România, te iubesc!” vine la Sibiu
Librăria ”Humanitas” îi invită pe sibieni şi nu numai marţi, 18 decembrie, de la ora 19.30, la întâlnirea cu autorii volumului ”România, te iubesc!”.

 

Întreaga echipă a emisiunii ”România, te iubesc!” alcătuită din Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi  Cristian Leonte va veni la Sibiu şi va povesti publicului sibian despre cartea apărută la Editura Humanitas şi reportajele care au stat la baza ei.

“Ideea a crescut natural în redacţia Ştirilor PRO TV. Un format de reportaje, anchete şi investigaţii de calitate mereu mai bună, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. 'Cum să facem scris din imagine?' Aveam cu toţii în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participanţii puteau fi premiaţi pentru jocul artistic, scene dense şi rapide în care totul era în mişcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se aşază faptele şi imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuşi scrisul.Materialele 'au trecut sticla', după cum ne arată reacţiile publicului care ne urmăreşte. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioşi dacă universul creat de personalităţile corespondenţilor prinde viaţă încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta“, spune Cristian Leonte. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia