logo
Diferenţa dintre Sibiul curat şi cel murdar. Câţiva metri
Diferenţa dintre Sibiul curat şi cel murdar. Câţiva metri

 

Orice lucru frumos are şi o parte ascunsă. Piaţa Mare e frumoasă, chiar dacă e cam, cum să zic, plată şi pustie atunci când nu se petrece nimic pe acolo. Asta e. E şi la case, pardon, oraşe mai mari, tot aia. Hai că şi cu protestele acestea e curată, nu ca după o sesiune de spectacole din acestea "outdoors".

Problema e alta, că în spatele ei, pe Arhivelor, deşi zonă la fel de turistic-atractivă ca oriunde în centrul Sibiului, e cam... naşpa. Şi am prins o zi bună aici, când gunoiul era, în linii mari, luat, că arată de obicei şi mai amarnic. La care se mai adaugă şi, evident, mâzgălelile tradiţionale, care aduc şi ele o contribuţie la starea de "nu aşa" a locului.

Poate amenajarea a ceva mai îngrijit decât un container metalic de gunoi şi un coş de gunoi din beton plus metal (eventual un gard care să împrejmuiască locul), ar face ca acest loc, ultracentral chiar aşa, după tunel fiind, să arate mai bine. Poate. Dar, deocamdată, dacă în Piaţa Mare e vopsit gardul, pe Arhivelor (încă) nu. Zidul nu trebuie re-vopsit, că iar le vin la ăia cu spray-uri idei.

 comentarii
1 comentarii

Pasajul dintre str. Mitropoliei si parcarea Xenopol a fost zugravit recent......si au aparut peste noapte ,,mazgalelile traditionale,, facute de niste ........care nu pot, prin gestul lor, sa arate decat ceea ce sunt , needucati si badarani. Ai ,,porniri,, artistice ....gaseste-ti calea de afirmare fara sa-ti bati joc de munca si respectul celor din societatea in care traiesti. Apropo de amenajarea locului de depozitare gunoi.... de cand este responsabila cu aceasta problema societatea SOMA..... este un dezastru total pentru municipiul Sibiu, care nu a fost atat de murdar ca acum , perioada inceputa in noiembrie 2016. Nu este numai vina respectivei societatii, ci si a lipsei de educatie a.........
13.02.2017 17:00
86.122.198.36
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia