logo
spartan
Bradu: Festivalul „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”
Dan FRÂNCU
1519 vizualizari
Bradu: Festivalul „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”
Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 10, pe pajiştea situată la intrarea în satul Bradu (lângă DN 1, pe partea dreaptă dinspre Avrig), se va desfăşura ediţia a treia (de toamnă) a Festivalului „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”, cea mai reprezentativă manifestare publică a acestui anotimp, desfăşurată în micul oraş din sudul judeţului Sibiu.

În acest an, producătorii, artiştii populari şi meşteşugarii Ţării Oltului sunt aşteptaţi să-şi prezinte "oferta", iar consumatorii, iubitorii de frumos, autentic şi natural, să se înfrupte din bunătăţi şi să-şi "încarce bateriile" cu momentele cele mai plăcute şi apreciate.
Comunităţile Ţarii Oltului, împreună cu producători şi cu artişti locali (ansamblu, solişti vocali sau instrumentişti etc), vor fi prezente pentru a pune în valoare produsele tradiţionale (alimentare sau meşteşugăreşti), tradiţia culturală, portul local, oamenii.
Participanţii (expozanţi, comercianţi sau simpli cumpărători) vor avea parte de câteva surprize pregătite de organizatori. Cea mai bine reprezentată comunitate participantă la festival va fi premiată de Asociaţia Crescătorilor de Animale Avrig cu un premiu special: un berbec.
Festivalul "Ţara Oltului în produse şi tradiţii" este organizat de Primăria Avrig şi Asociaţia Crescătorilor de Animale Avrig, cu finanţare de la bugetul local al oraşului. Această ediţie a festivalului este organizată în colaborare cu Asociaţia Grupul de Acţiune Locală "Ţara Oltului".

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia