logo
spartan
Bosquito cântă alături de Goran Bregović 
Bosquito cântă alături de Goran Bregović 

Goran Bregović se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a crea un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hit-urile care l-au făcut celebru. Cel mai recent album al artistului "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un real succes.

Goran Bregović si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la București pe 29 septembrie la Arenele Romane, în aer liber, pentru a patra oară consecutiv.

Invitați speciali vor fi din nou băieții de la Bosquito, alături de care Goran Bregović  a cântat și în anul trecut la Arenele Române, dar și în primavară la Sala Palatului din București. Bosquito vor susține un show extins de 60 de minute!

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe, de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Au lansat până acum 5 albume, iar în perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, membrii săi declarând că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa „Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

 

Biletele au următoarele prețuri:
- presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C. 
- în ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

 

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțați in curând. Concertul are loc în aer liber! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Concertul are loc în aer liber. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

 

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr. 3, București

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia