Tribuna
Bani de la bugetul local, pentru naveta cadrelor din Tălmaciu
Dan FRÂNCU
1281 vizualizari
Bani de la bugetul local, pentru naveta cadrelor din Tălmaciu

Cadrele didactice nave­tiste ce îşi desfăşoară acti­vitatea la Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tăl­maciu şi structurile şcolare aparţinătoare, îşi primesc în continuare banii cheltuiţi pentru transport de la Con­si­liul Local Tălmaciu. Re­­cent, cu prilejul unei şe­dinţe ordinare, legis­lativul local tălmăcean a aprobat de­con­tarea unei noi tranşe, ce reprezintă contravaloarea biletelor de călătorie şi a abona­mentelor de trans­port pentru cadrele didac­tice ce îşi desfăşoară activi­tatea la instituţiile de în­vă­ţământ situate în raza teri­torială a oraşului.
Suma de 8.773 lei, apro­bată spre decontare de aleşii locali din Tălma­ciu, re­prezintă contrava­loa­rea titlurilor de transport uti­lizate de cadrele didactice în lunile decembrie 2015 şi ianuarie 2016.
Cei mai mulţi bani (5.774 lei) vor ajunge la cadrele di­dactice de la Liceul Tehno­logic „Johannes Lebel” Tăl­maciu. Conform centrali­zării depuse la Primăria Tăl­maciu, la Şcoala Gene­rală Tălmăcel vor ajunge 1.959 lei, iar la Şcoala Ge­nerală Tălmaciu – 1.040 lei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia