Tribuna
Apulum Residence Sibiu, un ansamblu exclusivist ce vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu
Apulum Residence Sibiu, un ansamblu exclusivist ce vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu

Ştim că locaţia contează, de aceea vă oferim cea mai bună soluţie pentru Zona de Vest.

Locuitorii din Apulum Residence, pentru liniştea şi confortul lor găsesc aproape de casă, grădiniţă privată, şcoală elementară, centru de spa & wellness, centru medical, magazine, Aeroportul Internaţional Sibiu şi multe altele. Transportul public spre oraş este asigurat prin intermediul autobuzelor şi microbuzelor dedicate, care circulă regulat spre staţiile Tursib din centrul oraşului.

 

Apulum Residence va avea un total de 5 blocuri de tip S+P+3E, cu o arhitectură modernistă şi poziţionat pe una din arterele principale ale oraşului Sibiu şi anume pe Şoseaua Alba Iulia, dar in acelaşi timp ferit de aglomeraţia bulevardului, complexul nostru doreşte sa creeze un nou standard de viaţă în Sibiu. Acesta iese în evidenţă prin spaţiile generoase oferite, spaţii verzi şi alei pietonale, loc de joacă pentru copii, parcări subterane şi supraterane, oferind familiei tale liniştea şi siguranţa de care are nevoie.

 

Gama de locuinţe din complex este formată din 2 tipuri de apartamente: apartamente 2 camere, apartamente 3 camere. Preţurile în cadrul Cartierului rezidenţial Apulum încep de la 900 de euro/ metru pătrat, predarea fiind la “gri avansat” cu toate utilităţile. Apartamentele au o  compartimentare total decomandată, sunt spaţioase şi impresionează încă de la prima vedere.

 

Pe toată perioada desfăşurării construcţiei ne ţinem la curent clienţii cu ultimele update-uri de pe şantier. Avem cea mai bună echipă de specialişti din domeniu şi folosim cele mai bune materiale de construcţii alături de tehnologii de ultimă generaţie. Oferim clienţilor servicii de mentenanţă pentru instalaţiile sanitare şi electrice prin partenerii noştri.

 

În prezent, cele două blocuri sunt în construcţie şi avansează de la o săptămână la alta. Termenul de predare a acestora este în luna august a acestui an iar din luna ianuarie am primit un feedback pozitiv, mai mult de jumătate din apartamente fiind promise viitorilor proprietari.

 

Dacă eşti în căutarea unui apartament în care dormitoarele nu sunt de dimensiunile unui birou, dacă nu vrei ca locul de parcare să fie doar o cotă parte, ai ajuns unde trebuie. Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu: apartamente cu 2 şi 3 camere decomandate, parcări subterane şi supraterane, loc de joacă pentru cei mici, spaţii verzi şi alei pietonale.

 

Locaţia este cel mai important lucru în alegerea unei noi locuinţe aşa că asigură-te că vei face cea mai bună alegere! Mai multe detalii, găsiţi aici: http://apulumsibiu.ro/ şi la numărul de telefon (0799) 324 356.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA