Tribuna
Şoferii cu permisul suspendat dau examen în 16 august

Examenul de verificare a cunoaş­terii regulilor de circulaţie în cazul suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va desfăşura în data de 16 august, deoarece ziua de 15 august, Săr­bătoarea Adormirii Maicii Dom­nului a fost declarată zi liberă.
Potrivit Poliţiei Sibiu, programul de lucru cu publicul al serviciilor Ins­pectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu se va modifica în consecinţă, aceasta fiind zi nelucrătoare. Ghi­şeele Serviciului Rutier, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Peri­culoase şi al Serviciului Cazier Judi­ciar nu vor fi deschise miercuri, 15 august. În ceea ce priveşte exame­nul de verificare a cunoaşterii regu­lilor de circulaţie în cazul suspen­dării dreptului de a conduce auto­vehicule pe drumurile publice, aces­ta se replanifică pentru data de 16 august, între orele 10 - 12, la sediul ACR Sibiu, situat pe str. Cârlova din municipiul Sibiu.
Poliţia Sibiu reaminteşte condu­cătorilor auto faptul că, în mod normal, acest examen se desfăşoară în fiecare zi de miercuri, între orele 10 şi 12 la sediul ACR Sibiu, situat pe str. Cârlova din municipiul Sibiu.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia