logo
Uniţi pentru Sonia. Meciul caritabil organizat la Tălmaciu pentru fetiţa de 12 ani diagnosticată cu leucemie, un real succes!
Uniţi pentru Sonia. Meciul caritabil organizat la Tălmaciu pentru fetiţa de 12 ani diagnosticată cu leucemie, un real succes!

Comunitatea din Tălmaciu, micuţul orăşel de la poalele Munţilor Făgăraş, s-a mobilizat încă o dată pentru a-i sări în ajutor unui localnic. Mai precis, unei localnice, o fetiţă de 12 anişori, diagnosticată cu leucemie. La iniţiativa clubului de fotbal FC Tălmaciu şi a Parohiei nr. 1 din orăşel, duăminică, 17 iunie, pe terenul din localitate a avut loc un meci caritabil, spectatorii fiind invitaţi să doneze după posibilităţi pentru a contribui la salvarea Soniei. Vremea bună a ţinut cu cei prezenţi la eveniment, iar cei aproximativ 1.000 de spectatori au reuşit să strângă o sumă consistentă, care cu siguranţă în va fi de ajutor Soniei în lupta cu cumplita boală.
La finalul evenimentului, preşedintele clubului FC Tălmaciu, Adrian Bârză, le-a mulţumit celor care au contrbuit la aceastră strângere de fonduri printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook: "În numele Soniei, al părinților și al meu personal, vreau să vă mulţumesc, oameni cu suflet mare, care aţi făcut eforturi pentru ca micuța Sonia să zâmbească din nou. În urma donațiilor dumneavoastră s-a strâns o sumă importantă pentru acest suflet pur, care plângând, de pe patul Spitalului Oncologic din Cluj, m-a rugat să vă mulţumesc tuturor pentru eforturile făcute. Vă mulţumesc, prieteni, sunteţi extraordinari şi am arătat că împreună putem conta pentru salvarea acestui înger. Am fost, cu mic, cu mare, aproximativ 1000 persoane care au donat,  cu vârste cuprinse între 4 și 74 ani. Donațiile continuă, pentru că este necesar să ajutăm în continuare acest înger. Mulţumim frumos preotului Ilie Gusan şi Parohiei nr. 1 Tălmaciu. Mulţumim frumos FC Sion Sălişte şi preşedintelui Biţu Andrei. Mulţumim frumos LSS Sibiu şi Adrian Brătoiu. Mulţumim frumos Marian Bordean, preşedintele arbitrilor din judeţul Sibiu. Mulţumim frumos Gică Hagi. Mulţumim frumos Nicolae Dică.  Mulţumim frumos Laura Belaşcu, preşedinta CSE Sibiu. Mulţumim frumos preotullui Ovidiu Ioan, parohia Kassel, landul Hessen - Germania, în mod special mulţumesc colegilor mei de la FC Tălmaciu pentru implicare şi dăruire, împreună suntem o familie frumoasă. Mulţumim frumos tuturor şi vă aşteptăm să fim alături de Sonia. Sperăm să o vedem curând pe Sonia alături de noi pe stadion, alergând cu băieții de la FC Tălmaciu. UNIȚI, am arătat că suntem puternici şi contăm cu adevărat. În timpul activităților, multe persoane îmi mulțumeau pentru organizare. Eu le am spus că mulțumirile trebuie aduse celor care au răspuns prezent şi au donat. Vă mulţumesc din suflet, cu respect deosebit, oameni speciali. UNIȚI pentru SONIA. Pentru donații mă puteti contacta la 0744/390563. RESPECT. RESPECT. RESPECT".

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia