Tribuna
Un campion după gratii

Sorin Tănăsie, campion european la box, a fost încarcerat, joi după-amiază, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Piteşti un mandat de executare a 2 ani şi două luni de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Potrivit purtătorului de cuvânt a IPJ Dolj, agent Amelia Căpărărin, boxerul a fost prins de către poliţiştii Secţiei 5 Craiova în urma unei acţiuni de identificare şi prindere a persoanelor pe numele cărora există mandat de executare a unor pedepse cu închisoarea.
"Acţiunea se desfăşoară în tot judeţul. Ieri (n.a. joi), a fost depistat de poliţiştii Secţiei 5 Sorin T., de 31 ani, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Piteşti. A fost încarcerat în arestul IPJ Dolj”, a declarat, ieri, agentul Amelia Căprărin.
Campionul european la box Sorin Tănăsie a mai fost cercetat într-un dosar penal pentru distrugere şi port ilegal de cuţit, după ce, la începutul lunii decembrie 2007, a avariat maşina unui craiovean, care a sărit rândul intrând în faţa altor clienţi la un fast-food.




comentarii
3 comentarii

E foarte corect .
Telu
04.06.2011 07:23
Ce stire importanta - pe viitor cred ca publica astia si
noutati rurale sudiste !! Bravo - ziar de renume MONDIAL !
sibian
04.06.2011 08:45
apropo de sudisme
c
pdl istul
04.06.2011 09:55
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA