Tribuna
Toți K1! Sibienii de la Kudokai au cucerit Mediașul
Ovidiu BOICA
1504 vizualizari
Toți K1! Sibienii de la Kudokai au cucerit Mediașul
Fiecare din cei 7 sportivi cu care s-au prezentat antrenorii Adrian Mihai și Nicolae Albu la prima ediție a competiției din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari au urcat pe primul loc.

 

Procentaj de sută la sută pentru luptătorii de la Kudokai la prima ediție a ”Cupei Mediașului” la kickboxing, eveniment care a avut loc sâmbătă, 16 iunie. Toți ce 7 sibieni au câștigat tot ce se putea câștiga, încheind competiția pe primul loc.
  • ”Nick Angelo n-a avut nici de data aceasta adversar la categoria sa de vârstă și de greutate. Tehnic, mult prea puternic pentru cei 7 anișori ai lui, a avut o prestație de gală în ring. Nu e o noutate însă, el obișnuindu-ne cu astfel de evoluții cam de multă vreme, deși e la o vârstă atât de fragedă. Florin Șoimu, un junior cu o tehnică deosebită și o viteză de execuție foarte mare, s-a descurcat de minune. El este unul dintre cei mai titrați sportivi din România la categoria 60 kg, în kickboxing. Și ceilalți cinci sportivi ai noștri cu care ne-am prezentat la ”Cupa Mediașului” s-au descurcat bine, avem numai cuvinte de laudă la adresa lor. Suntem încrezători că viitorul clubului nostru este asigurat”, a declarat sensei Adrian Mihai, cel care mulțumește încă o dată celor care susține performanțele clubului său, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliului Județean Sibiu și Assault Security.
Cei șapte sportivi de la Kudokai care au participat la prima ediție a ”Cupei Mediașului” au fost Nick Angelo Albu (7 ani, categ. 29 kg), Alexandru Gheorghică (9 ani, 23 kg), Denis Marpozan (10 ani, 25 kg), Eduard Grancea (9 ani, 30 kg), Ede Burjan (13 ani, 53 kg) și Florin Șoimu (17 ani, 63 kg).
La prima ediție a ”Cupei Mediașului” la kickboxing au participat sportivi reprezentând 12 cluburi de profil din țară.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia