Tribuna
Astra film
Teodor Birţ, preşedinte FC Hermannstadt: ”Suntem nevoiţi să jucăm la Tg. Mureş. Când condiţiile minime vor fi îndeplinite, vom veni acasă"
Ovidiu BOICA
2386 vizualizari
Teodor Birţ, preşedinte FC Hermannstadt: ”Suntem nevoiţi să jucăm la Tg. Mureş. Când condiţiile minime vor fi îndeplinite, vom veni acasă

Preşedintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birţ, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că echipa sibiană este nevoită din nou să dispute mai multe meciuri considerate acasă pe Stadionul "Trans-Sil" din Tg. Mureş în sezonul care începe mâine. Gazonul arenei din Parcul Sub Arini ar urma să intre în şantier pentru introducerea sistemului de încălzire.
"Vă asigur că problema cu stadionul ne preocupă pe toți cei de la club. Din păcate, este o problemă pe care nu o putem rezolva. Am spus-o de foarte multe ori, problema este a Primăriei Sibiu. Indiferent de cât de multe întrebări se pun pe Facebook, și nu numai, despre situația stadionului, la această întrebare nu putem răspunde. Dar, pe de altă parte, vreau să vă asigur că suntem cei care suferim cel mai mult datorită faptului că nu jucăm la Sibiu. Suntem primii care ne dorim să jucăm pe ”Municipal” dar - încă o dată - nu depinde de noi. Dacă s-ar putea rezolva această problemă de către mine sau de către ceilalți membri din club, cu siguranță am fi făcut-o de mult, nu trebuia să așteptăm până acum. Rugămintea mea mare, adresată tuturor suporterilor, e să înțeleagă că noi, cei de la club, nu putem face absolut nimic vizavi de această problemă. Suntem nevoiți să avem răbdare și să jucăm la Tg. Mureș meciurile de acasă, cel puțin primele jocuri din acest campionat. Vă asigur că, în momentul în care condițiile minime vor fi îndeplinite, vom veni acasă, pentru că ne dorim din tot sufletul să jucăm acasă, atât noi, cei din club, cât și jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic”, a afirmat Teodor Birț.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia