logo
Teja, antrenor Gaz Metan înaintea meciului cu Dinamo: ”Este un test pentru noi, vom vedea cam pe unde ne situăm”
Ovidiu BOICA
450 vizualizari
Teja, antrenor Gaz Metan înaintea meciului cu Dinamo: ”Este un test pentru noi, vom vedea cam pe unde ne situăm”
”Principalul” grupării medieșene a susținut, într-o conferință de presă, că meciul cu DInamo, din această seară, este un prilej pentru a vedea la ce nivel este echipa sa în momentul de față. Teja este mulțumit de parcursul Gazului Metan în debutul sezonului.

 

Mihai Teja, noul antrenor principal al echipei din Mediaș, consideră că întâlnirea cu Dinamo va fi un veritabil test pentru jucătorii săi.

  • ”Am decis, împreună cu băieții, încă de la început, că orice meci este ca o finală pentru noi, îndiferent că jucăm cu Voluntari, cu Chiajna, sau cu Dinamo ori FCSB. Într-adevăr Dinamo este o echipă puternică, este un brand, văd că s-a format un grup destul de bun acolo, joacă destul de bine, au jucători cu calitate individuală, care pot face diferența în orice moment... Va fi un meci greu, dar în același timp un test pentru noi, pentru a ști unde ne situăm, pentru că, până la urmă, de aceea te apuci de fotbal, și ca antrenor, și ca jucător, să poți întâlni astfel de adversari, să te poți bate de la egal la egal cu echipele puternice ale campionatului”, a spus Teja într-o conferință de presă.

Mihai Teja este mulțumit de flul în care se prezintă jucătorii săi în acest sezon: ”Muncim în fiecare zi, la fiecare antrenament, încerăm să creăm o coeziune, încercăm să creăm într-un timp cât mai scurt o omogenitate și fiecare jucător trebuie să știe ce are de făcut din punct de vedere tehnic și tactic. Există o disciplină tehnico-tactică, o disciplină în afara terenului, din punctul acesta de vedere sunt foarte mulțumit de băieți, pentru că se antreează foarte bine și reacționează la fel la ceea ce le cer. SUntem un grup unit, iar asta e un lucru bun”.

 

Buziuc: ”Sper să facem un meci frumos”

Vârful de atac Alexandru Buziuc își dorește ca echipa sa să fie susținută din tribunele areei de pe malul Tîrnavei Mari de cât mai mulți suporteri. Buziuc speră ca ”lupii” să repete evoluțiil din meciurile cu Concordia și FC Voluntari și să obțină încă un rezultat pozitiv.

  • ”Sperăm să vină multă lume să ne susțină. Ne dorim să facem încă un meci bun, cum s-a întâmplat în primele două etape, cu Chiajna și la Voluntari, să scoatem un rezultat pozitiv În primele două meciuri ne-a mers foarte bine. Am avut ocazii, inclusiv la Voluntari, dar am avut ghinion și nu am luat toate cele trei puncte, dar am arătat foarte bine, am demonstrat că suntem o echipă. Sper să repetăm evoluțiile bune și cu Dinamo, să facem un meci frumos”, a declarat Buziuc.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia