logo
spartan
Tabelă de marcaj de peste 33.000 de euro în Sala ”Transilvania”
Tabelă de marcaj de peste 33.000 de euro în Sala ”Transilvania”
Tabela veche a fost înlocuită cu una nouă, multifuncțională, care corespunde noilor reglementări FIBA și permite desfășurarea mai multor sporturi. Baschet, handbal, voilei, tenis și chiar hochei sunt sporturile care vor putea utiliza noua tabelă din Sala ”Transilvania”.

 

Sporturile care se desfășoară în Sala Transilvania vor beneficia, din această toamnă, de o nouă tabelă de marcaj. Este vorba de o tabelă de ultimă generație, multisport, care se aliniază noilor prevederi FIBA, și vine cu o serie de îmbunătățiri de natură tehnică față de tabela utilizată până acum, permițând desfășurarea meciurilor la standarde înalte.

  • ”Este o tabelă electronică multisport conform noilor regulamente FIBA și EuroLeague, astfel că se pot juca atât meciuri naționale cât și internaționale în sală. Este, de altfel, o tabelă multisport, care poate fi utilizată la mai multe sporturi și vine cu o serie de îmbunătățiri față de precedenta. Când atacul este sub 5 secunde poate să arate timpul în zecimi, are tehnologie led cu lumină roșie și galbenă la ceasurile de atac și arată punctele înscrise de fiecare jucător. Pe viitor poate permite conexiunea cu ecrane video printr-un soft dedicat. Are, de altfel, un sistem îmbunătățit de frecvență radio”, a explicat Radu Rusu, administrator și furnizor SC Licornia SRL, firma de la care s-a procurat tabela, în urma unei proceduri de achiziție.

Tabelă de peste 33.000 euro în Sala Transilvania
Valoarea de investiție pentru noua tabelă de marcaj se ridică la suma de 155.604,4 lei (TVA inclus), fiind achiziționată pe Bugetul de Investiții 2018 acordat de Consiliul Județean Sibiu.

  • ”CSU Sibiu ne-a solicitat o tabelă de marcaj nouă, pentru că cea veche nu mai corespundea normelor FIBA. Am reușit să achiziționăm o tabelă de ultimă generație, care se pretează mai multor sporturi, produsă de o companie recunoscută pe plan mondial. Tabela a fost deja montată, așa că așteptăm primele meciuri din Sala Transilvania”, a declarat managerul Sălii ”Transilvania”, Adrian Bibu.

Tabela de marcaj din Sala ”Transilvania” a fost montată la începutul acestei săptămâni. Echipele sibiene se vor putea bucura de noua tabelă odată cu startul meciurilor oficiale din această toamnă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia