logo
Surprize mari la Sibiu Open: Tommy Robredo și favoritul 2, sârbul Djere, eliminați în primul tur! Victor Cornea, victorie dramatică la dublu în fața lui Ungur!
Ovidiu BOICA
1152 vizualizari
Surprize mari la Sibiu Open: Tommy Robredo și favoritul 2, sârbul Djere, eliminați în primul tur! Victor Cornea, victorie dramatică la dublu în fața lui Ungur!
Sibiu Open 2017 © Dragoș DUMITRU
Fostul număr 5 mondial, ibericul Tommy Robredo, și Laslo Djere au fost învinși, astăzi, de italianul Donati, respectiv Lenny Hampel din Austria, locul 403 ATP.

 

Dacă, în prima zi, ATP Challenger-ul Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis masculin din România, a fost ferit de surprize, astăzi s-au produs două mari de tot. Al doilea favorit al turneului găzduit de terenurile Tenis Club Pamira, Laslo Djere, care venise la Sibiu după ce, în weekend, a jucat în semifinalele Cupei Davis cu Jo Wilfried Tsonga în Serbia - Franța, a fost eliminat după aproape două ore, în trei seturi, de austriacul Hampel. Djere a câștigat primul set la trei, dar adversarul său l-a luat pe al doilea (6-4), după care s-a impus clar în decisiv (6-1).
Tot o surpriză este și eliminarea încă din primul tur a lui Tommy Robredo. Spaniolul de 35 de ani care, în trecut, a ajuns până pe 5 în clasamentul mondial, și care ocupă acum locul 150, a cedat cu 6-1, 6-1 în fața lui Matteo Donati (Italia, 349 ATP). Interesant e faptul că Robredo era văzut de directorul turneului de la Sibiu, Marius Vecerdea, printre finaliști, dar și că atât Hampel, cât și Donati au venit din calificări.
De luat în seamă e și eșecul niponului Daniel Taro în fața lui Stefano Napolitano.
În schimb, favoritul 4 al Sibiu Open 2017, Roberto Carballes Baena (Spania, 104 ATP), s-a calificat în turul secund după o oră și 39 de minute de joc cu bulgarul Alexander Lazon (369 ATP). Baena s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4.

Alte rezultate de astăzi, la simplu:
Jan Satral (Cehia, 243 ATP) - Nino Serdarusic (Croația, 332 ATP) 6-4, 6-2;
Inigo Cervantes (Spania, 216 ATP) - Andrea Arnaboldi (Italia, 218 ATP) 7-6 (2), 6-1
Alexandre Muller (Franța, 331 ATP) - Dimitar Kuzmanov (Bulgaria, 464 ATP) 1-6, 5-7
Goncalo Oliveira (Portugalia, 231 ATP) - Carlos Teberner (Spania, 226 ATP) 2-6, 2-6
Stefano Napolitano (Italia, 176 ATP) - Taro Daniel (Japonia, 119 ATP) 6-2, 1-6, 6-3
Vaclav Safranek (Cehia, 203 ATP) - Casper Ruud (Norvegia, 139 ATP) 1-6, 0-3; cehul s-a retras în setul secund.
 
Victor Cornea l-a eliminat dramatic pe Ungur, la dublu
Sibienii din tribunele TC Pamira au avut motive de bucurie la finalul meciului de dublu dintre Victor Cornea/Nino Serdarusic (Croația) și perechea Adrian Barbu/Daniel Ungur. După o oră și 48 de minute, Cornea și Serdarusic s-au impus în tie break cu 10-8, după 6-7, 7-6 în primele două seturi.
 
Rezultate normale în prima zi
Prima zi a decurs fără surprize. Daniel Ungur, deținătorul celor două titluri, atât la simplu, cât și la dublu, a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de spaniolul Ricardo Ojeda Lara. Ungur a început excelent partida și a închis primul set la 6-1. În setul secund, românul a căzut însă inexplicabil, pierzând cu același scor, dar a revenit în decisiv, pe care l-a câștigat cu 6-2.
Favoritul 7, Stefano Travaglia, l-a eliminat în două seturi pe finalistul de anul trecut, Lorenzo Giustino, cu 6-2, 6-0. Marco Cecchinato, finalist în 2015, a trecut de polonezul Dembek tot în două seturi, 6-1, 7-5, iar americanul Bjorn Fratangelo s-a impus în trei seturi, în fața lui Jeremy Jahn. Fratangelo a pierdut primul set la doi, dar le-a câștigat următoarele două cu 6-3, 7-6.
 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia