STATUIE PENTRU "TOCI"">
Tribuna
STATUIE PENTRU "TOCI". Virgil Stănescu aleargă la Maratonul Internațional Sibiu pentru un proiect al Asociaţiei "Al 6-lea Jucător"
b.o.n.
2500 vizualizari
STATUIE PENTRU
Fostul căpitan al echipei naţionale participă la evenimentul din luna iunie pentru a-i ajuta pe cei din asociaţia suporterilor lui CSU să strângă suma necesară pentru ridicarea unei statui a lui Elemer Tordai în faţa Sălii "Transilvania".

 

Virgil Stănescu, unul dintre jucătorii emblematici din baschetul autohton, fost căpitan al echipei naționale și de 5 ori declarat cel mai bun baschetbalist al României, va fi prezent în oraşul nostru, la începutul lunii iunie, pentru a participa la Maratonul Internaţional Sibiu. Stănescu va alerga pentru un proiect al Asociației "Al 6-lea jucător”.
Proiectul suporterilor lui CSU îi promovează pe marii sportivi ai Sibiului, iar cei care vor alerga cu această ocazie o vor face pentru ridicarea unei statui ce îl va comemora pe Elemer Tordai, unul dintre cei mai importanți și iubiți jucători din istoria lui clubului studenţesc din localitate, conform unui comunicat d epresă al Asociaţiei "Al 6-lea Jucător".
  • "M-am alăturat acestui proiect din mai multe considerente. Întotdeauna mi-a plăcut tot ceea ce se întâmplă la Sibiu și proiectele pe care le-ați promovat de-a lungul timpului. Comunitatea suporterilor sibieni este poate cea mai unită din țară iar eu m-am simțit tot timpul bine la Sibiu. Mai mult decât atât, ridicarea acestei statui mi se pare o idee frumoasă, pentru că "Toci" a reprezentat, atât în timpul vieții, cât și după, un simbol pentru CSU și pentru orașul Sibiu. Îmi place ce "respiră" această acțiune și cred că merită toată atenția. Încă nu m-am hotărât câți kilometri voi alerga la acest maraton pentru că nici nu este relevant. Mă voi hotărî atunci când voi ajunge acolo. Bineînțeles că sunt într-o formă fizică bună, însă acum nu este vorba de performanță ci de o sărbătoare. Voi veni la acest maraton ca la o sărbătoare dedicată fostului meu coleg de la echipa națională", a declarat Virgil Stănescu.
Asociația "Al 6-lea Jucător" își propune să strângă 22.000 de lei prin intermediul proiectului înscris anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu.

"Sportul, în Sibiu, are nevoie de promovare constantă, fiind o necesitate în oraș. Statuia va stârni curiozitatea tinerilor și este o oportunitate de a face prezent respectul față de sport și față de oamenii care au trăit emoții alături de echipa de baschet. Statuia este un proiect pilot în a promova persoanele cu renume în sportul sibian”, au declarat  reprezentanții asociației.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA