Tribuna
Sibiul i-a mai purtat o dată noroc. Volei Alba Blaj, calificare în semifinalele Cupei CEV
b.o.n.
1103 vizualizari
Sibiul i-a mai purtat o dată noroc. Volei Alba Blaj, calificare în semifinalele Cupei CEV
Echipa care, anul trecut, a jucat finala Ligii Campionilor a ajuns în penultimul act al Cupei CEV după victoria din această seară obţinută în "Transilvania" cu Galatasaray.

 

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin după ce a învins echipa Galatasaray Istanbul cu scorul de 3-0 (25-20, 25-23, 25-16) şi 15-5 în ''setul de aur'', aseară, în Sala "Transilvania" din Sibiu, în returul sferturilor de finală ale competiţiei.
Vicecampioana Europei a reuşit o calificare remarcabilă, în 79 de minute, după ce pierduse clar meciul tur, cu 3-0.
Volei Alba Blaj a dominat clar primul set. În al doilea, echipa din Turcia i-a pus ceva probleme, dar în cele din urmă a fost câştigat tot de românce. Setul al treilea a fost la discreţia jucătoarelor din Blaj, la fel ca "setul de aur".
Cea mai bună jucătoare din echipa antrenată de Darko Zakoc, cu 18 puncte reuşite, a fost Ioana Maria Baciu. Ana Lazarevic a contribuit cu 13 puncte, iar Sonja Newcombe cu 11.
De la Galatasaray s-au remarcat Hande Baladin (18 puncte) şi Meryem Boz (14).
În penultimul act, CSM Volei Alba Blaj o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ştiinţa Bacău şi VK UP Olomouc. În turul sferturilor, Ştiinţa s-a impus cu 3-2, iar returul a avut loc în această seară, în Cehia, după închiderea ediţiei. Semifinalele vor avea loc pe 26 februarie (turul) şi 5 martie (returul).
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia