logo
Sibiu Challenge 2017, cu 20 de zone sportive. Mii de oameni provocaţi la mişcare, în Parcul Sub Arini
Ovidiu BOICA
2482 vizualizari
Sibiu Challenge 2017, cu 20 de zone sportive. Mii de oameni provocaţi la mişcare, în Parcul Sub Arini
Ediţia a 6-a a evenimentului Sibiu Challenge va avea loc sâmbătă, 17 iunie, în Parcul Sub Arini, între orele 10:00 şi 20:00. Aşa cum ne-am obişnuit, Sibiu Challenge provoacă sibienii de toate vârstele să dedice o zi întreagă mişcării, sportului, relaxării în aer liber.
Sâmbătă, 17 iunie, zona din faţa Stadionului "Municipal" din Parcul Sub Arini va fi amenajată, printre altele, cu castele gonflabile, mese de ping pong, terenuri de fotbal, baschet, handbal, rugby, badminton şi volei, panouri de escaladă şi tiroliană, pistă de atletism, ciclism, zonă de fitness şi entertainment, zonă de gimnastică, arte marţiale şi de activităţi pentru copii şi părinţi. 
Fiecare zonă sportivă va fi supravegheată de instructori specializaţi, care vor sta la dispoziţia participanţilor cu sfaturi utile şi instrucţiuni şi care vor organiza competiţii şi concursuri distractive pe tot parcursul zilei. Mai mult, cluburile sportive sibiene prezente la eveniment pentru a coordona o parte din zonele sportive, cum ar fi Handbal Club Sibiu, Interstar, Tură în Natură, Terrasportika, PUMA Fight Division, Hwarang, Gymbo Dance etc., îşi vor prezenta ofertele în căutarea de noi membri talentaţi şi pasionaţi de sport. 
 
Baschetul, noutatea de anul acesta
Noutatea ediţiei 2017 este organizarea unei zone de baschet, special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi, din dorinţa de a le oferi acestora şanse egale de a face mişcare şi de a se simţi parte integrantă în comunitate. 
“De 6 ani încoace provocăm lumea la mişcare. De la an la an, încercăm însă să venim cu ceva nou, pentru a încuraja cât mai mulţi sibieni să încerce un sport nou sau să practice unul de care este deja pasionat.”, a declarat Adrian Bibu, organizatorul proiectului.
Sibiu Challenge, organizat şi anul acesta sub sloganul “Protejaţi Pădurile României”, este unul dintre cele mai importante proiecte de conştientizare a importanţei practicării unui sport în mod regulat, pentru o viaţă activă şi sănătoasă. Evenimentul este organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Partener principal: ANDU. Parteneri de eveniment: Generali Asigurări,  Marquardt, Hervis Sports , Diego, Aria Sport.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia