logo
spartan
Sibienii, primul meci pe teren propriu
b.o.n.
912 vizualizari
Sibienii, primul meci pe teren propriu
Handbaliştii lui Matei Damian şi Dorin Purcărea au posibilitatea de a obţine astăzi primele puncte din actualul sezon. După două deplasări consecutive, "Urşii" primesc vizita echipei din Odorhei. Partida se dispută în Sala "Transilvania" de la ora 17:00.

 

HC Sibiu revine în faţa propriilor suporteri pentru prima dată în acest sezon. Astăzi, de la ora 17:00, "Urşii" vor juca împotriva celor de la HC Szejke Odorhei. După două înfrângeri consecutive în deplasare din tot atâtea jocuri disputate până acum, jucătorii lui Matei Damian şi Dorin Purcărea speră să obţină primul succes din această ediţie de campionat.

  • "Este primul nostru joc acasă, sperăm să avem un public numeros, care să ne ajute să obținem prima victorie din campionat. Am mai spus acest lucru, suntem într-o serie grea, iar marți (n.a. astăzi) vom da piept cu un adversar dificil. Deși este recent formată, echipa din Odorhei are în lot handbaliști care au jucat mult în prima ligă. Este o echipă puternică, bine susținută, dar noi vom lupta pentru a obținele primele puncte”, a declarat Matei Damian, președintele şi, totodată, antrenorul HC Sibiu.

Matei Damian şi Dorin Purcărea vor putea conta în partida de astăzi pe aproape toți jucătorii din lot. Incert este doar Mihai Blaga, care se află în refacere după o accidentare mai veche.

"Tot lotul este disponibil, mai puțin Mihai Blaga, care are o accidentare mai veche la umăr. Sperăm că își va reveni și va fi apt de joc”, a mai spus Matei Damian.

HC Sibiu a pierdut ambele meciuri susţinute până acum în Seria D a Diviziei A. În etapa de debut, "Urşii" au cedat cu 38-30 pe terenul echipei a doua a clubului AHC Potaissa Turda, iar în urmă cu o săptămână au fost învinşi, tot la o diferenţă de 8 goluri, la Sighişoara, cu HCM din localitate. În schimb, HC Szejke Odorhei vine la Sibiu după un succes clar obţinut pe teren propriu cu AHC Potaissa Turda, scor 34-26.

Înaintea acestui meci, HC Sibiu ocupă ultimul loc în clasamentul Seriei D a Diviziei A

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia