logo
Sibienii de la Miado's, pe podium la Cupa Campionilor
b.o.n.
1670 vizualizari
Sibienii de la Miado's, pe podium la Cupa Campionilor
Micuţii judoka ai unuia dintre cele mai noi cluburi de profil din ţară s-au clasat pe locul al treilea la competiţia desfăşurată la Cluj-Napoca.

Miado's s-a întors din orașul de la poalele Feleacului cu medaliile de bronz, la sfârșitul săptămânii trecute. Sportivii pregătiți de Andreea Ionaș au urcat pe treapta a treia a podimului de premiere la Cupa Campionilor pe echipe mixte, la judo. La realizarea acestei performanțe au contribuit Iustin Bucea (categ. 27 kg), Erik Crișca (34 kg), Ștefania Opriș (40 kg), Raul Frățilă (42 kg), Alexandra Stancu (32 kg)și Florin Rotaru (46 kg) și Robert Caracudă (+ 60 kg). Unul dintre cele mai tinere cluburi de profil din ţară continuă astfel seria rezultatelor bune din ultima perioadă.
”Pentru noi, rezultatul este unul foarte bun. Această competiție, Cupa Campionilor pe echipe mixte, este una la care cluburile participante trebuiau să aibă în componență atât băieți, cât și fete. Am terminat pe locul al treilea, după ”U” CSM Cluj și CSȘ Ploiești, la egalitate cu Unirea Focșani. La U12 au fost cinci echipe mixte, la fel ca la U10. Noi, în ultima lună, nu am făcut deloc pregătire specifică, am făcut numai pregătire fizică, din cauza vacanței de vară în care copiii sunt plecați de multe ori în concediu cu părinții", a declarat Andreea Ionaș.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia