logo
Sibianul Tudor Trif, campion național de judo
Ovidiu BOICA
2415 vizualizari
Sibianul Tudor Trif, campion național de judo
Sportivul de la Miado's s-a clasat pe primul loc la categoria 24 kg, la Campionatul Național de judo U11, desfășurat Mangalia, în perioada 8-10 iunie.
 
Mai mulți componenți ai celui mai tânăr club de judo din Sibiu, Miado's, au urcat pe podium la Campionatul Național de judo U11 de la Mangalia, din Sala Sporturilor ”Callatis”. Cea mai bună performanță a fost obținută de Tudor Trif, campion național al categoriei 24 kg. Tudor Băcilă și Iustin Bucea au cucerit medaliile de argint, iar Sebastian Petrescu s-a clasat pe 3.
  • ”Așa cum am mai spus, niciun concurs fără locuri pe podium pentru Miado's. Am fost la Naționalele U11, la Mangalia, unde am obținut un titlu de campion național, două de vicecampioni și un loc 3, la care se adaugă alte câteva clasări bune ale sportivilor noștri. Creștem de la un concurs la altul.  Copiii s-au prezentat excelent. Au luptat foarte bine. Cea care se ocupă de pregătirea loc, Andreea Ionaș, are succes, are ”lipici” la rezultate bune. Îi mulțumim pentru modul în care-i pregătește pe acești copii. De asemenea, mulțumiri celor care ne asigură liniștea din punct de vedere financiar și material, Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Județean, Assault Security și Boromir”, a declarat președintele clubului Miado's, Adrian Mihai.
O altă performanță obținută de tinerii judoka sibieni a fost clasarea pe locul al treilea în întrecerea pe echipe. Echipa Miado's a fost alcătuită din Sebastian Petrescu (30 kg), Marcus Mihai (42 kg) și rezerva Iustin Bucea.
 
Rezultate Miado's
Tudor Trif (24 kg) - locul 1
Tudor Băcilă (24 kg) - locul 2
George Țichindelean (24 kg) - locul 5
Luca Țichindelean (24 kg) - locul 7
Teodora Muțiu (32 kg) - locul 7
Alexandra Burjan (36 kg) - locul 5
Iustin Bucea (27 kg) - locul 2
Sebastian Petrescu (30 kg) - locul 3
Marcus Mihai (38 kg) - locul 5
Au mai participat: Matei Barbu (27 kg), David Cantor (30 kg) și Tudor Burnete (30 kg).
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia