logo
spartan
Sibianul Seby Barbu, campion naţional al Clasei 11. "Obiectiv îndeplinit!"
Ovidiu BOICA
842 vizualizari
Sibianul Seby Barbu, campion naţional al Clasei 11.
După un sezon în care nu au participat la primele două curse, Sebastian Barbu și Marc Banca au obținut 5 victorii consecutive. În urma acestora, cei doi au cucerit titlul la Clasa 11, chiar pe teren propriu, în Raliul Sibiului.

 

Cu 5 victorii consecutive, Sebastian Barbu și Marc Banca au reușit să-și asigure titlul la Clasa 11 în Campionatul Național de Raliuri "Dunlop". Ultima etapă a sezonului s-a desfăşurat acasă la Sebastian Barbu, iar pilotul sibian a făcut din nou spectacol.

Seby Barbu și Marc Banca au avut un început mai prudent în etapa de la Sibiu, obiectivul principal fiind câștigarea punctelor pentru a ieși campioni.

  • “Am avut un început mai prudent, dar am și făcut multe greșeli. Au apărut și diverse probleme tehnice, dar totul s-a rezolvat în final”, a spus Sebastian Barbu.

După "speciala" cu numărul 5, Sebastian Barbu și Marc Banca au preluat conducerea în clasamentul raliului, la Clasa 11, și nu a mai cedat-o până la final. Astfel, după 5 victorii consecutive în Campionatul Național de Raliuri la Clasa 11, Sebastian Barbu câștigă primul său titlu de campion național, conform unui comunicat d epresă al echipajului.

  • “Am terminat sezonul 2018 pe prima treaptă a podiumului la Clasa 11. Obiectiv îndeplinit! A fost un sezon frumos, în care am făcut față tuturor provocărilor, am trecut cu bine peste toate obstacolele, am avut parte de o atmosferă bună în service și în mașina de concurs. Trebuie să le mulțumesc tuturor partenerilor care ne-au susținut, familiei și prietenilor, dar nu în ultimul rând fanilor. Sunt bucuros că nu m-am dat bătut în momentele grele și am învățat că trebuie să fii în primul rând corect cu tine ca să reușești. A fost frumos, a fost o super luptă la Clasa 11, felicitări tuturor piloților. Abia aștept acum sezonul 2019”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca este susținut în acest sezon de Jifa SRL, Sherco Enduro Tours, vinurile Gorgandin, Aerotravel, Celot Logistics&Transport, Millers Oils prin MotorOil și TTH Motorsport.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia