logo
Sibianca Tabita Teușan, dublă campioană națională
Ovidiu BOICA
2602 vizualizari
Sibianca Tabita Teușan, dublă campioană națională
Sportiva de la CSȘ Șoimii a cucerit aurul în probele de 1.500 metri și 800 m. Ea a fost selecționată în lotul național al României pentru FOTE.

Tabita Teușan a devenit dublă campioană națională de juniori III după ce a câștigat probele de 1.500 și 800 metri. Sibianca legitimată la Clubul Sportiv Școlar Șoimii, unde este pregătită de prof. Ligia Cuciorovschi, s-a impus la 1.500 metri cu timpul de 4 minute și 41 de secunde, iar î proba de 800 de metri, cu două minute și 14 secunde. În urma acestor rezultate, Tabita Teușan a fost inclusă în lotul național al României care va participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European care se va desfășura în Ungaria, la Gyor, în perioada 23-29 iulie.
”Sunt foarte bucuroasă pentru cele două titluri naționale obținute de sportiva noastră. Tabita este în continuă ascensiune de la o vreme încoace. Cele două medalii îi răsplătesc pe deplin munca depusă și talentul pe care-l are. Vrem să le mulțumim părinților ei minunați, care sunt mereu alături de ea, care o încurajează în permanență”, a declarat prof. Ligia Cuciorovschi.
Tot la Campionatele Naționale de juniori III, care au avut loc în zilele de 15 și 16 iulie, la București, un alt sportiv de la CSȘ Șoimii, Tudor Arsin, a cucerit medalia de bronz în proba de triplusalt, cu o săritură ce a măsurat 12,73 metri. Arsin este pregătit de prof. Adrian Toma.
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia