Tribuna
Sâmbătă, pe DJ 106 D, între Poplaca și Rășinari, ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” la viteză pe traseu montan
Ovidiu BOICA
1777 vizualizari
Sâmbătă, pe DJ 106 D, între Poplaca și Rășinari, ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” la viteză pe traseu montan
© pressalert.ro
Evenimentul este destinat în special amatorilor și, după mulți ani, primii clasați vor primi premii în bani. Competiția este organizată de Sibiu Rally Team. Organizatorii mizează pe aproximativ 35 de participanți.


 

Sezonul automobilistic sibian se va încheia sâmbătă, 27 octombrie, când este programată competiția de viteză pe traseu montan ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100”. Evenimentul este organizat de Sibiu Rally Team și se va desfășura pe DJ 106 D, între localitățile Poplaca și Rășinari.

”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este un concurs destinat în special amatorilor. Organizatorii mizează pe o prezență de aproximativ 35 de participanți. Înscrierile sunt deschise până vineri la prânz (ora 14:00). Până aseară, deja peste 30 de concurenți își anunțaseră deja intenția de a lua startul acestui eveniment.

”Este pentru prima dată în ultimii ani când la Sibiu este organizat un concurs de viteză pe traseu montan. Am optat pentru drumul dintre Poplaca și Rășinari, un traseu deosebit, care pune la grea încercare abilitățile concurenților. Drumul este foarte bun și sunt sigur că evenimentul va avea succes. Este, de asemenea, prima competiție automobilistică din ultimii ani, de la Sibiu, care va avea premii în bani. ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este destinată în special amatorilor. Ne dorim ca acest eveniment să fie un nou început în acest sport. Prin ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” ne dorim să atragem la astfel de evenimente tinerii talentați, care visează la o carieră în automobilism. Sperăm să fim o rampă de lansare pentru mulți dintre ei. Fiecare concurent va parcurge traseul de câte 8 ori. Primele două treceri vor fi pentru recunoașterea traseului, următoarele trei, de antrenament, iar ultimele trei vor fi cronometrate. În clasamentul final vor conta cei mai buni doi timpi ai fiecărui concurent”, a declarat Dan Magoș, organizatorul evenimentului.

”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este o competiție inclusă pe Agenda Cultural-Sportivă 2018 și organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Consiliului Județean Sibiu, al Poliției Rutiere Sibiu, Jandarmieriei Sibiu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Organizatorii mulțumesc partenerilor Matec, Ghuring și Direcției Județene pentru Tineret și Sport.

 

DJ 2016 D, închis circulației sâmbătă

”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” închide circulația pe traseul dintre Poplaca și Rășinari. Sâmbătă, DJ 2016 D va fi închis în intervalele orare 9:00 și 14:00, respectiv 14:30 și 18:30.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia