logo
spartan
S-au stabilit grupele ediției a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal
b.o.n.
1751 vizualizari
S-au stabilit grupele ediției a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal

Fan Club-ul FC Hermannstadt a găzduit, aseară, tragerea la sorţi a grupelor ediţiei a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, competiţie care va avea loc în zilele de 16 şi 17 iunie, pe terenul cu gazon sintetic situat în imediata vecinătate a Stadionului "Municipal". Preşedintele clubului FC Hermannstadt, organizatorul competiţiei, Teodor Birţ, a prezentat modul în care se va desfăşura ediţia din acest an, iar extragerea echipelor din cele patru urne valorice a fost făcută de către reprezentantul Poliţiei Locale Sibiu.
Teodor Birţ a prezentat, cu această ocazie, noul partener al evenimentului, firma de echipament sportiv Metropolis. "Începând din acest an Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal are un sponsor principal. Este vrba de firma Metropolis, o firmă de echipament sportiv care s-a alăturat acestui proiect, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc. Sper să dureze foarte mult această colaborare", a spus preşedintele FC Hermannstadt.
În urma tragerii la sorţi s-a stabilit că echipa FC Hermannstadt, calificată la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal şi, totodată, deţinătoarea trofeului Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, să facă parte din grupa cu Izvorul, AS Eurosport şi Carrefour.
Programul meciurilor va fi stabilit în această dimineaţă. În prima zi a competiţiei se vor desfăşura meciurile din grupe. Fiecare echipă va avea câte trei jocuri în faza grupelor. A doua zi sunt programate fazele eliminatorii.
 
GRUPA A
E-ON Gaz
Meo Eurotrans
Benrob
Cibin Stadt
 
GRUPA B
Electro Flux
Şoimii Sibiu
Siemens
Sorry
 
GRUPA C
Joyson Safety
Experţii
Continenthal
Black Squad
 
GRUPA D
FC Hermannstadt
Izvorul
AS Eurosport
Carrefour
 
GRUPA E
Cariocas
DSVSA
Poliţia Locală
Suporterii FCH
 
GRUPA F
ISU Sibiu
Jandarmeria
Aquador
FC Eagles
 
GRUPA G
Borussia
NV Const
Metro
SNR Rulmenţi
 
GRUPA H
IPJ Sibiu
ISU Braşov
Corsav Veştem
FC Inter Sibiu
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia