Tribuna
PUMA, pe primul loc în clasamentul general la juniori II şi III. Sibienii, peste 60 de medalii!!!
PUMA, pe primul loc în clasamentul general la juniori II şi III. Sibienii, peste 60 de medalii!!!
Clubul sibian a reuşit această performanţă cu 16 medalii de aur, 13 de argint şi 18 de bronz. La juniori I, PUMA a încheiat competiţia desfăşurată la Sibiu, în Palatul Sporturilor "Transilvania", pe locul secund (6 - 2 - 6), după CS Wolf Oradea (6 - 3 - 7).

Clubul PUMA s-a clasat pe primul loc în clasamentul general pe medalii la juniori II şi III, la Cupa României de taekwon-do ITF, eveniment desfăşurat weekendul trecut, în Palatul Sporturilor "Trabsilvania". Sibienii au câştigat 16 medalii de aur, 13 de argint şi 18 de bronz la aceste categorii. la mare distanţă, pe 2 a fost CS Wolf Oradea (6 - 3 - 6), iar pe 3, CS Liga de Est Vaslui, cu 5 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz.
PUMA a ocupat un loc pe podium şi în clasamentul negeral al juniorilor I. Clubul sibian a încheiat competiţia pe locul secund, după CS Wolf Oradea, iar la seniori, PUMA a terminat pe 8, în vreme ce un alt club sibian, CS Hwarang, a împărţit locurile 5-6 cu CS MArtial Arts Dojo Baia Mare.
În ediţia tipărită de mâine îi puteţi găsi pe toţi sportivii sibieni de la CS PUMA şi CS Hwarang care au urcat pe podium în întrecerile individuale la Cupa României de taekwon-do ITF de la Sibiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA