logo
Pregătiri pentru Triada MTB 2017, la Avrig
Dan FRÂNCU
1236 vizualizari
Pregătiri pentru Triada MTB 2017, la Avrig
La Avrig au început deja pregătirile pentru organizarea celei de-a şaptea ediţii a Triadei MTB, una dintre cele mai interesante, importante şi complexe serii de competiţii de ciclism montan organizate în ţara noastră. Programată mai târziu cu aproximativ o lună de zile faţă de ediţia anterioară, probabil din cauza implicării organizatorilor în unele competiţii internaţionale de mare importanţă, Triada MTB va fi şi în acest an, evenimentul sportiv ce va face din Avrig, câteva zile, "Capitala naţională a mountain biking-ului”.

Prima serie de competiţii in­cluse în triada din acest an se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 mai, în cadrul Avrig Mountain Bike Race. La fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, organizatorii vor în­cepe sâmbăta, cu întreceri de Cross Country Eliminator şi mai multe competiţii pentru copii. Pentru duminică este programată “cursa Regina” a acestei etape, concursul XCP, căruia organiza­torii doresc să-I adauge şi un traseu lung, pentru participanţii ce îşi doresc mai mult de la această competiţie.
La concursurile ce se vor des­fă­­şura la Avrig sunt aşteptaţi concurenţi români şi străini, re­pre­zentanţi ai unor cluburi ori asociaţii sportive, dar şi sportivi fără apartenenţă la vreo structură organizatorică.
Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Pro Cycling, cu sprijinul mai multor sponsori şi colaboratori.

Se caută voluntari pentru Triada MTB!

Cum este şi normal, o compe­tiţie de asemenea anvergură nu se poate organiza decât prin im­plicarea unui număr foarte mare de oameni, pe lângă efor­turile mari financiare, materiale, logis­tice etc. Un rol deosebit de important în acest angrenaj îl au voluntarii, pentru atragerea cărora organizatorii au început deja o campanie. Ca urmare, pasionaţii de mountain bike care doresc să-şi aducă contribuţia la organi­zarea unui eveniment de calitate, pot trimite un e-mail la info@ procycling.ro, cu numele, prenu­mele şi numărul de telefon, ur­mând a fi contactaţi de organi­zatori.
“Scopul nostru este să ridicăm nivelul acestui sport în România iar tu ne poţi ajuta. Participă ca voluntar la una din etape şi vei putea concura la o altă etapă, la alegere, fără a plăti taxa de în­scriere”, menţionează organiza­torii Triadei MTB pe una din pa­ginile de internet unde se promo­vează acţiunea.
Vom reveni cu amănunte.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia