logo
Politehnica Iași - BC CSU Sibiu 67-89: Primii campioni!
Ovidiu BOICA
921 vizualizari
Politehnica Iași - BC CSU Sibiu 67-89: Primii campioni!
* Baschetbaliștii sibieni au câștigat la o diferență mai mare de 20 de puncte la Iași și se mențin pe primul loc în clasamentul Ligii Națioale, cu o etapă înainte de finalul primei faze a sezonului regulat. În ultima etapă, CSU Sibiu joacă în Capitală, pe terenul ultimei clasate, Dinamo București, echipă care n-a câștigat niciun meci în actualul sezon. * La Iași, Dragoste și Kinnard II au fost cei mai buni marcatori ai lui CSU, cu câte 19 puncte.
 
CSU Sibiu a câștigat fără emoții și la Iași, astfel că 99,99 la sută va încheia prima fază a sezonului regulat pe primul loc. ”Galben-albaștrilor” le-ar putea strica sărbătoarea Dinamo, ultima clasată, însă dacă ținem cont că, în actualul sezon, bucureștenii n-au câștigat niciun meci...
Sâmbătă seara, în Copou, ”galben-albaștrii” au controlat jocul de la un capăt la altul, au condus în permanență pe tabelă, iar la final s-au impus la o diferență de peste 20 de puncte, după ce au condus, la un moment dat, și cu 86-62.
CSU a preluat inițiativa încă din debutu întâlnirii, prin triplele lui Mirel Dragoste și Monyea Pratt. Sibienii au câștigat sfertul întâi cu 24-18. În actul secund, ieșenii au egalat, la un moment dat (26-26), după care balanșa s-a înclinat din nou în favoarea ”galben-albaștrilor”. CSU a câștigat sfertul doi cu 19-15, iar la pauza mare aveau un avantaj de 10 puncte (43-33).
Jucătorii lui Dan Fleșeriu au câștigat și cel de-al treilea sfert, la diferență de două posesii (26-22), iar în ultimele 10 minute s-au desprins la peste 20 de puncte (20-12), încheind partida cu scorul de 89-67.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Mirel Dragoste, Lawrence Kinnard (câte 19 puncte), Monyea Pratt (18), Chris Cooper (11), Jordan Williams (11), Radu Paliciuc (6) și Tyler Laser (5).
Pentru BC CSU Sibiu urmează partida din deplasare cu Dinamo București. Meciul se joacă luni, 19 martie, de la ora 18:30 și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a clubului sibian.
 
Fleșeriu: ”Au fost momente când adversarul ne-a pus probleme”
La finalul partidei de la Iași, Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, a declarat că este mulțumit de rezultat, dar a punctat că adversarul de sâmbătă seara le-a pus jucătorilor săi ceva probleme. Fleșeriu le-a mulțumit suporterilor care au făcut deplasarea în Copou, în ciuda vremii potrivnice.
”Sunt mulțumit de rezultat, deși jocul prestat de echipa noastră nu a fost foarte bun. Ieșenii au jucat cu o mare determinare. Au fost momente când ne-au pus probleme. Mă bucur că suntem aproape de a termina prima fază pe locul 1 și suntem cu toții conștienți că trebuie să ridicăm nivelul în Top 6. Sper să reușim asta mai mult decât viitorii noștri adversari și să obținem rezultate bune. Mulțumesc, din nou, suporterilor care au reușit să ajungă și în această deplasare lungă, pe o vreme rea. Fără ei nu reușeam să fim pe această poziție”, a spus Fleșeriu.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia