Tribuna
Podium pentru sibianul Bogdan Iancu la Cluj, în Tour European Rally
Ovidiu BOICA
2012 vizualizari
Podium pentru sibianul Bogdan Iancu la Cluj, în Tour European Rally
Copilotul concurează şi anul acesta alături de bucureşteanul Alexandru Filip. Raliul de sub Feleac a fost primul pentru cei doi în acest sezon.
Alex Filip şi Bogdan Iancu continuă colaborarea şi în 2017, iar la Cluj au obţinut un prim rezultat bun, locul al treilea la "două roţi motrice" (2WD) în competiţia europeană Tour European Rally (TER). Transilvania Rally, etapa a doua în Campionatul Naţional de Raliuri "Dunlop" şi etapă în TER, o competiție continentală de raliuri în care sunt incluse șase dintre
cele mai spectaculoase raliuri din Europa, a fost primul raliu din acest an la startul căruia s-au prezentat cei doi, cu modelul Renaul Clio R3T preparat de echipa Turbotechnics.
"În prima zi a fost o vreme schimbătoare și m-am bazat foarte mult pe aderența oferită de anevelopele Michelin Pilot Sport R11. Am redus puțin ritmul pe una dintre probele mele preferate și adversarul nostru direct, Adrian Răspopa, ne-a prins în off-side. Pe "speciala" de noapte am avut o mică problemă de vizibilitate din cauza ledurilor mult prea puternice, cele care îmi semnalizează când să schimb treptele de viteză, și am pierdut și aici timp prețios. După prima zi eram pe locul 3 în Trofeul 2WD al Tour European Rally, la mai puțin de 10 secunde de locul 2. (...) Sâmbătă, pe prima "specială" a zilei, am făcut o pană lentă și am pierdut timp mult față de adversarii direcți. În aceste condiții, am decis să nu mai riscăm nimic pentru că un podium în etapa de debut din TER ne ajută mult în economia participării noastre la un sezon aproape complet în competiția europeană”, a declarat pilotul Alex Filip.
"A fost un raliu solicitant, dar foarte bine organizat. Suntem bucuroşi că am obţinut această clasare pe podium. Obiectivul nostru este clasarea pe unul din primele trei locuri la 2WD, la finalul sezonului. Mulţumim susţinătorilor noştri, Orange, Renault, Rombat Batteries şi Michelin, precum şi partenerilor tehnici, Isostar - prin nutrivita.ro, RunningMag.ro, Hotel Hilton Sibiu, Ludicass Traduceri şi Automobil Clubul Român", a afirmat, la rândul său, sibianul Bogdan Iancu.
Pentru Alex Filip și Bogdan Iancu, următoarea etapă din TER la care vor lua startul este Rallye Liezen în Austria, dar până atunci vor concura și în Romania Rally Challenge, etapa internațională de la Sibiu.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia