logo
Pelici, după FC Hermannstadt - Clinceni 2-0: "Dedicăm această victorie suporterilor adevăraţi".
Ovidiu BOICA
949 vizualizari
Pelici, după FC Hermannstadt - Clinceni 2-0:

 

Antrenorul echipei sibiene a ţinut să-l felicite pe omologul său, Erik Lincar, pentru munca depusă la echipa din Clinceni. Pelici a mai adăugat că pe jucătorii săi îi aşteaptă o deplasare extrem de grea, la Mioveni, şi a dedicat succesul de ieri "suporterilor adevăraţi".
  • "E bine că am câştigat, împotriva unei echipe care joacă fotbal. Încă o dată îl felicit pe Erik (n.a. Lincar) pentru tot ce a făcut la Clinceni. A jucat astăzi, din ce am văzut eu, cu 6 jucători sub vârstă. Asta spune multe despre munca lui de acolo. Îi doresc mult succes şi să o ţină tot aşa. Noi ne continuăm drumul. Urmează o deplasare grea, la Mioveni, unde vom întâlni una din echipele bune ale campionatului, chiar dacă, în momentul acesta, este mai jos decât îşi propun ei an de an. Vreau să dedic această victorie suporterilor adevăraţi, care sunt alături de echipă, care cred în noi, nu aceia care, după ce am făcut un egal, ne-au considerat cei mai slabi sau cei mai proşti. Un suporter trebuie să îşi susţină echipa, nu să o blameze dacă face un egal. Până la urmă, un egal e un punct obţinut, nu unul pierdut. Tot respectul pentru suporterii noştri adevăraţi. Lor le dedicăm această victorie. Pentru ei ne batem etapă de etapă şi pentru cei care cred cu adevărat în echipa noastră", a spus Pelici.
 
  • "Sibiul are o echipă bună, care cu singuranţă are mari şanse să promoveze. Mă uit pe panoul din spate şi văd foarte mulţi sponsori. E o mare diferenţă între cele două echipe când vorbim despre ce şi-au propus la începutul campionatului. Sponsorul nostru rămâne Consiliul Local Clinceni. Avem mulţi jucători tineri, împrumutaţi, mulţi dintre ei de perspectivă. Sunt de părere că noi ne-am depăşit condiţia. Am încercat să etalăm un joc cât mai bun astăzi, la Sibiu".

                                                                                    Erik Lincar, antrenor Academica

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia