logo
Pelici, antrenor FC Hermannstadt: "Tot ce am făcut până acum e istorie. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul Ligii 1"
Ovidiu BOICA
2082 vizualizari
Pelici, antrenor FC Hermannstadt:

- Domnule Pelici, iată-vă înaintea unei noi provocări, de data asta în Liga 1. Sunteţi pregătiţi?
- Este un nou început. Trebuie să fim cu toţii conştienţi că tot ceea ce am făcut până acum e istorie. Din momentul acesta vom fi judecaţi pentru ceea ce vom face începând din această secundă. Pentru asta va trebui să ne pregătim cât se poate mai bune. Va fi un campionat care nu se poate compara cu cel trecut, va fi un campionat greu. Suntem o echipă nou-promovată, o echipă care va încerca să se ridice la nivelul Ligii 1 şi să facă meciuri cât mai bune. Îi asigurăm pe suporterii noştri că vom face tot ce e posibil să câştigăm fiecare punct pus în joc, să le răsplătim dragostea şi ataşamentul pe care ni le arată. Pe această cale vreau să le mulţumesc pentru că ne-au primit astăzi în modul acesta frumos, chiar la primul antrenament.

- FC Hermannstadt a făcut primul transfer din această perioadă, în persoana lui Alex Dandea. Ce ne puteţi spune despre el?
- Dandea este un jucător cu experienţă, care cred că ne poate ajuta. Nu cred că are nevoie de prea multe prezentări. E un jucător care poate evolua atât mijlocaş central, cât şi fundaş central.

- De câţi jucători consideraţi că mai aveţi nevoie?
- Sunt zone pe care noi ni le dorim să fie întărite. Odată cu plecarea lui Crişan, am pierdut în acea zonă un jucător de bază. Avem nevoie de jucători şi pe celelalte posturi. Sunt posturi deficitare. Încercăm să întărim fiecare compartiment, să aducem jucători pentru a avea un lot competitiv. Ne dorim să aducem câte unul sau doi jucători în fiecare compartiment, deci undeva la 6-7 jucători.

- Aţi amintit de Radu Crişan. Lui şi lui Bobob le-au expirat împrumutul de la Astra. Ce şanse sunt să revină la FC Hermannstadt?
- Mi-aş dori ca Radu Crişan şi Robert Boboc să revină la echipă, dar nu depinde de mine. Vom vedea ce se va întâmpla. Pe de o parte, mi-aş dori foarte mult să ajungem din nou în situaţia de a lucra împreună. Pe de altă parte, dacă acest lucru nu se va întâmpla, le doresc din tot sufletul mult succes şi le voi fi suporterul numărul unu, pentru că sunt jucători cu caractere frumoase. Le doresc să joace ani buni în Liga 1, pentru că o pot face, amândoi.

- Aveţi vreun adversar preferat pentru prima etapă din Liga 1?
- Nu cotează ce echipă vom întâlni în primul meci, în Liga 1. Sperăm numai să nu avem parte de o serie cu adversari redutabili.

- Cum vi se par adversarii din amicalele din cantonamentul sloven?
- Sunt jocuri foarte bune. Întâlnim echipe care ne vor ajuta să ne dăm seama cam pe unde ne situăm şi ce mai avem de muncit.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia