Tribuna
Palatul Sporturilor ”Transilvania” și-a schimbat fața! Pictură uriașă, de apoape 400 mp
b.o.n.
2127 vizualizari
Palatul Sporturilor ”Transilvania” și-a schimbat fața! Pictură uriașă, de apoape 400 mp

 

Unul din pereții Palatului Sporturilor ”Transilvania” are, de săptămâna trecută, o nouă înfățișare. Artistul Cornel Ortakovicu a realizat o pictură de 386 metri pătrați, inspirată din diversele sporturi care se desfășoară în sala sibiană. Lucrarea face parte din acțiunile Sibiu International Street ART Festival.
”Peretele din spatele Sălii ”Transilvania” a căpătat un aspect colorat și modern grație lucrării efectuate săptămâna trecută de artistul Cornel Ortakovicu, în cadrul Sibiu International Street ART Festival. Pictura realizată pe peretele Sălii ”Transilvania” exprimă un mix de sporturi, culori și sentimente și este una dintre cele mai mari lucrări realizate la SISAF 2018.
Mulțumim artistului care a realizat pictura și organizatorului festivalului, Andrei Oltean, care ne-a vizitat sala de curând!”, este mesajul postat pe contul oficial de Facebook de Palatul Sporturilor ”Transilvania”.

 

Sursa foto: Facebook Palatul Sporturilor ”Transilvania”


comentarii
1 comentarii

Ce caută acest scandalagiu Andrei Oltean în articolul Tribuna? Da. Acest om provoacă scandaluri și se ia de oameni inutil, fără rost. Pur și simplu provoacă scandaluri aiurea și se ia de oameni așa din senin.
KWJ
12.07.2018 17:10
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia