Tribuna
Opt medalii pentru sibienii de la Miado's, la un turneu de tradiție, în Serbia
Ovidiu BOICA
4966 vizualizari
Opt medalii pentru sibienii de la Miado's, la un turneu de tradiție, în Serbia
Trei dintre sportivii pregătiți de prof. Andreea Ionaș au urcat pe prima treaptă a podiumului la cea de-a XX-a ediție a Turija Cup, în Serbia.

 

Tinerii judoka de la Miado's, cel mai nou club de profil din Sibiu, au făcut încă un turneu reușit, la sfârșitul săptămânii trecute. Opt dintre aceștia au urcat pe podium la cea de-a XX-a ediție a Turija Cup, un turneu de tradiție, organizat în localitatea Turija, la care au participat aproape 600 de copii din șase state, Croația, România, Bosnia & Hertegovina, Ungaria, Macedonia și Serbia.
Tudor Trif, Ștefania Opriș și Anamaria Ghiță s-au clasat pe primul loc, iar Paul Frățilă, Alexandra Burjan, Iustin Bucea, Alexandra Trif și Marcus Mihai au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului. Ultimul este nimeni altul decât fiul cel mare al lui Adrian Mihai, managerul Kudokai și Miado's.
Teodora Frățilă și Sebastian Petrescu, alți doi sportivi sibieni, au terminat competiția pe 5, respectiv 7. Miado's a mai fost reprezentat în concursul de la Turija de Antonia Cîrlan, Raul Frățilă, Tudor Burnete, Eric Krisca și David Cantor.
”Încă o dată sportivii noștri au avut o comportare foarte bună la un turneu internațional. Toți copiii s-au descurcat bine.Îi felicităm pe toți și sperăm ca și la următoarele concursuri să obținem tot atât de multe clasări pe podium”, a declarat prof. Andreea Ionaș.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA