logo
Operație reușită pentru Tyler Laser. ”Abia aștept să revin!”
Ovidiu BOICA
1371 vizualizari
Operație reușită pentru Tyler Laser. ”Abia aștept să revin!”

Baschetbalistul BC CSU Sibiu, Tyler Laser, a fost supus, ieri, unei intervenții chirugicale după ce, în urma unor investigații amănunțite, i-au fost identificate mai multe formațiuni de tipul unor depozite calcice la cotul drept. Din cauza acestora Laser, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei sibiene, nu a putut evolua la capacitatea lui maximă în ultima partidă, câștigată cu 98-70 în fața celor de la BC Timba.
”Sunt fericit că mi-au fost scoase acele depozite calcice de la cot. Mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs bine și că avem această pauză de 3 săptămâni. Le mulțumesc celor de la club pentru bunăvoința de a mă ajuta să rezolv această problemă, dar și fanilor CSU pentru sprijin. Sunt recunoscător tuturor, dar și familiei și prietenilor care s-au rugat pentru mine. Abia aștept să mă recuperez complet și să pot reveni pe parchet, în culorile CSU”, a declarat Tyler Laser.
Baschetbalistul BC CSU Sibiu va începe de astăzi, un amplu program de recuperare și, în funcție de modul în care va decurge acesta, va reveni la antrenamente alături de echipă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia