logo
Noutăți de pe ”Municipal”: CADE ȘI CEALALTĂ PELUZĂ!!!
b.o.n.
3857 vizualizari
Noutăți de pe ”Municipal”: CADE ȘI CEALALTĂ PELUZĂ!!!
La aproape un an de la începerea lucrărilor la Stadionul ”Municipal”, constructorul care a câștigat licitația ar putea lua decizia de a demola și restul celei de-a doua peluze, cea în interiorul căreia se află vestiarele.

 

Veștile legate de Stadionul ”Municipal” nu sunt deloc bune, iar șansele ca FC Hermannstadt să mai dispute măcar un joc în fața propriilor suporteri, anul acesta, scad drastic. După ce a obținut o nouă amânare, pentru că nu a reușit să termine prima parte a lucrărilor până la data de 15 martie, Construcții SA ar putea veni în zilele următoare cu o nouă veste proastă.

Din câte se pare, lucrările de reabilitare a porțiunii de peluză care a rămas... în picioare au ridicat noi probleme. Conform unor surse, s-a pus în discuție demolarea și a acestui sector și refacerea lui de la zero, la fel ca în cazul celeilalte peluze, cea dinspre Hotelul Parc, și a tribunei a doua.

Problemele cu această peluză ar naște însă alte... probleme. În primul rând, ar dispărea vestiarele și toate celelalte încăperi din acest corp, inclusiv cea în care se află amplasată centrala termică. Jucătorii nu vor mai avea unde să se dezechipeze și să facă refacerea, astfel că - probabil - vor fi nevoiți să își anuleze orice ședință de pregătire de la ”Municipal”.

Apoi, o eventuală demolareaa acestui segment de tribună ar putea pune în pericol casele situate în imediata vecinătate a acestuia. Conform acelorași surse, o astfel de ipoteză le dă de gândit celor carse se ocupă de această lucrare.

 

Pereți plini de mucegai la vestiare

În tot acest timp, jucătorii lui Hermannstadt sunt nevoiți să se dezechipeze la vestiar în condiții insuportabile. Pereții sunt plini de mucegai, iar aerul e greu respirabil. În plus, nu o dată vestiarul a fost găsit inundat. Apa care s-ar scurge prin tavan și care a umplut pereții de mucegai ar proveni de la fisurile din acest sector de peluză.

Nici lucrările la tribuna mare nu au avansat prea mult. În prezent, muncitorii aplică al doilea strat de material, cel de hidroizolație. Acesta va fi urmat de un al treilea strat de material, iar abia după aceea se va trece la montarea treptelor și a suporților pe care vor fi prinse scaunele.

 

Lucrările la instalația de încălzire, mai devreme

Preconizate să înceapă în luna mai, lucrările de introducere sub gazon a instalației de încălzire ar putea începe mai devreme. Pentru început, constructorul s-a asigurat ca la teren să ajungă... porțile noi. Aceleași surse susțin că, în paralel, se va proceda la mărirea suprafeței de joc, astfel încât acesta să depășească lungimea de 100 de metri.

 


comentarii
1 comentarii

Nu știu de ce este în picioare aceea peluză. De la bun început trebuia demolată.
Doar Tribuna 1 să rămână până terminați lucrările.
După aceea va fi dărâmată și Tribuna1 și construită alta în locul ei.
Până la ultima etapă a finalizării lucrărilor mai este cale lungă. Ce
Coco
12.03.2019 20:36
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia