logo
"Municipalul" a primit OK-ul pentru meciuri de Liga I
Ovidiu BOICA
1713 vizualizari
Membrii Comisiei de Licenţiere a FRF-ului au acordat arenei din Parcul Sub Arini licenţa pentru a găzdui, în toamnă, meciurile Gazului metan, în Liga I.
"MunicipaluL" sibian poate găzdui meciuri de Liga I. Membrii Comisiei de Licenţiere a FRF-ului au dat OK-ul în acest sens, în urma inspecţiei de ieri. Drept urmare, Gazul metan va putea juca, în toamnă, meciurile considerate acasă pe arena din Parcul Sub Arini, dat fiind faptul că stadionul propriu se află în plin proces de renovare.
"Membrii Comisiei de Licenţiere şi-au dat OK-ul. Gazul metan poate juca la Sibiu. Pentru aceasta a trebuit să fie vopsite scările de acces şi porţile de intrare, am renovat vestiarele, am amenajat o cameră de control antidoping, am asfaltat inelul dintre tribune şi gardul de pe marginea terenului, am montat scaune în sectorul galeriei oaspeţilor şi am montat stâlpii pentru un gard împrejmuitor al acestui sector şi am instalat camerele de supraveghere video", a afirmat preşedintele clubului sibian CSU Voinţa, Marius Lungu.
comentarii
1 comentarii

Hai SOIMII SIBIU din ani de Glorie oare vom mai vedea vreo echipa sibiana pe prima scena fotbalistica intrebare intrebatoare.
u
21.07.2010 17:19
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia